• +18
  • Yan komşum

Kızlar merhaba Happy kidsten geliyorum orda bu konulara yer olmadığı icin napcagimi sizle karar vermek istedim yan dairemize yeni evliler geldi evlendikleri daha bir ay bile olmamıştır ev bizim oturma odamızla onlarin yatak odasi yanyana herhalde tam olarak bilmiyorum kızımla ben oturma odasinda yatip kalkıyoruz klimalı olduğu icin hep odadayiz ve her gece seslerine maruz kalıyorum eşim gececi evde olmuyor duysa bu kadar katlanamazdim herhalde seslerinden artik uyuyamıyorum kadinin bağırması bütün apartmanda resmen yani oyle böyle bağırmak degilya tamam anlıyorum yeni evliler ateşliler ama biraz dikkat edilmesi lazim bazen duvara mi vursam tepki mi göstersem diyorum yapamıyorum onlarin yerine ben utanıyorum böyle etmeyi bagirsam yeter diye öksürsem aksirsam anlasınlar diye bu sefer cocuk uyancak ses cikarmak istemiyorum napim kızlar soyleyin her gece seslerini duymak zorundamiyim

Mavisuuuu muttahitler ne bicim yapmışsa evi sozde ses yalitim var dediler ne ses olsa evin içinde kızın bağırmalari çığlıkları beni delirtiyo artik sinirden kocam evde olsa kadinin bu seslerini duymasini istemem yani kim ister haksızmiyim akıl verin kızlar napim bu durum karşısında

Bilinmez yani bilmiyorum nasıl uyarsam utanırımda acik açık demeyi duvara vursam acaba diyorum sonra boşver diyorum bi zaman gecsin devam ederlerse vururum diyorum napcagimi bilemiyorum gerçekten

Mavisuuuu

Akrep
      Bu fikri beğendim . Seslerinin o kadar duyulduğunun farkında olsalar bence dikkat ederler . Şimdi cok toylar yeni evliler akıl 5 karış havada , utandırmaya gerek yok yüzyüze bakacaksınız .

Olivetti Evet bende duvara vurma şeklinde uyarılara çok karşıyım. Bebeğim yeni doğduğu sıralar çok ağlıyordu hiç uyumuyordu üst komşum duvara vurdu defalarca. Tatsız bi şekilde tartışmıştık bebek sonuçta uyumuyor napabilirim öyle değilmi??

Akrep eğer ben yazıp gönderirsem benim yaptığım anlaşılır asagiya sesin cok gitmicegine benim evime sesin daha çabuk ulaşacağını anlayıp Benim yazdığımı anlar bence

deleted77 Evet evet bende çok şaşırmıştım. Benim elimde olsa ağlatırmıyım çocuğumu ama işte, ki abartmıyorum kesinlikle kendileri daha çok ses yapan insanlar.. ama şimdiye kadar beni ve bebeğimi rahatsız etmediği için uyarma gereği duymadım zaten taşınacağız

Akrep o ayri konu cocuk bu yani nasil susturabilirsin ki cocuk sesi duysam bende ses etmem ama insan bu seside her gün duymak istemez yani anam oyle böyle sesler cikarmiyolar ya tobe tobe

Mavisuuuu Tabi anlıyorum normal değil kesinlikle. Söylediğim gibi yapsanız güzel sonuçlar alabilirsiniz

Akrep şu olaya deli oluyorum. Biz yetişkinlerin yaptiği sesi engelleme gibi bi durumumız var fakat bebeklerin sesini kapatamiyoruz malesef ve bunu düşünemeyn insalara karşi cok hırslaniyorum

Lentlily Sanırım sizinde başınıza gelmiş. Eşim acayip sinirlenmişti ve neredeyse çıkıp kavga edecekti neden vuruyorsun diye ama ben konuşmuştum kadınla. İşte anlatamazsın bazılarına derdini