Kızlar merhaba Happy kidsten geliyorum orda bu konulara yer olmadığı icin napcagimi sizle karar vermek istedim yan dairemize yeni evliler geldi evlendikleri daha bir ay bile olmamıştır ev bizim oturma odamızla onlarin yatak odasi yanyana herhalde tam olarak bilmiyorum kızımla ben oturma odasinda yatip kalkıyoruz klimalı olduğu icin hep odadayiz ve her gece seslerine maruz kalıyorum eşim gececi evde olmuyor duysa bu kadar katlanamazdim herhalde seslerinden artik uyuyamıyorum kadinin bağırması bütün apartmanda resmen yani oyle böyle bağırmak degilya tamam anlıyorum yeni evliler ateşliler ama biraz dikkat edilmesi lazim bazen duvara mi vursam tepki mi göstersem diyorum yapamıyorum onlarin yerine ben utanıyorum böyle etmeyi bagirsam yeter diye öksürsem aksirsam anlasınlar diye bu sefer cocuk uyancak ses cikarmak istemiyorum napim kızlar soyleyin her gece seslerini duymak zorundamiyim
Yan komşum
Canım üslubunda bence uyar ayıp bisey diğer insanlarada yani
Mavisuuuu muttahitler ne bicim yapmışsa evi sozde ses yalitim var dediler ne ses olsa evin içinde kızın bağırmalari çığlıkları beni delirtiyo artik sinirden kocam evde olsa kadinin bu seslerini duymasini istemem yani kim ister haksızmiyim akıl verin kızlar napim bu durum karşısında
Bilinmez yani bilmiyorum nasıl uyarsam utanırımda acik açık demeyi duvara vursam acaba diyorum sonra boşver diyorum bi zaman gecsin devam ederlerse vururum diyorum napcagimi bilemiyorum gerçekten
Akrep eğer ben yazıp gönderirsem benim yaptığım anlaşılır asagiya sesin cok gitmicegine benim evime sesin daha çabuk ulaşacağını anlayıp Benim yazdığımı anlar bence
Akrep bebek ağlamasına tepki göstermek mi 🤯 cidden bazılarına Allah akıl fikir versin 🤔
Akrep o ayri konu cocuk bu yani nasil susturabilirsin ki cocuk sesi duysam bende ses etmem ama insan bu seside her gün duymak istemez yani anam oyle böyle sesler cikarmiyolar ya tobe tobe
Birisii evet denemek lazım biraz daha devam ederlerse yapicam bunu
Akrep cok teşekkürler denicem 🙏
Akrep iyi ki komşum yok bazıları abartıyor 😬 çok sinir bozucu, taşınma fikri en mantıklısı 🙏🏻