Eşime dışarı çıkıp biraz hava alalım dedim oda markete gitmek yani biz dışarı çıktımızda aniden bi yağmur bastırdı bende tamam geri dönelim dedim çünkü 6 aylık bebeğimiz de bizimleydi o zaman sende bizi yarın çıkarırsın olmaz mı dedim bana dediği şey sen ne kadar dışarı meraklısısın hava almak benimde en doğal hakkım değil mi artık evde çok bunaldığım için ondan böyle bişey istemiştim zaten normal de hergün 11 den önce eve gelmez ilk defa erken gelmiş değerlendirmek istedim sonra bana bağırdı çağırdı çıktı gitti biraz uzun oldu kusura bakmayın
Sizce ben mi abartıyorum
Dvrn sen de onsuz çık çocukla 🤷
NorthLight asla izin vermiyor malesef
Dvrn alllahım hem ızın vermyo hemde kendı cıkarmıyormu ??? böyle erkekleri öldurmek ıstıyorum !!
Dvrn Nasıl izin vermiyor? Doğru mu anladım yani dışarı çıkmak için izin mi istiyorsunuz inanamıyorum… Seni geçtim o çocuğun hava alması lazım, dışarıyı tanıması lazım. Benimde 6 aylık bebeğim var hergün mutlaka dışarı çıkarız, havuza gireriz. Hava kötüyse atarım otokoltuğuna arabayla gezeriz. Covid geçirdiğimizde çocuk resmen bunalıma girmişti…
Size tek tavsiyem bu kadar taviz vermeyin. Çocuğa yazık
Dvrn Benimkide öyleydi hiç yalniz cikmama izin vermezdi beraber çıkardık baktim bi zamandan sonra beraber cikmaya da laf ediyor dinlemiyorum alıyorum oğlumu cikiyorum valla bir iki derken o da alıştı artık her gün kendi soyluyo hava durumunu bugun hava guzel cikar istersen diye. Valla kendimizden ödün vere vere tepemize çıkıyorlar. Napalim 24 saat evde duralim camları kapatalim perdeleri cekelim ne komsu gorelim ne hava alalım , tukenen gencligimize yazık. Bi yerden sonra ellerine o şeyi vermemek en dogrusu ne kadar eşlerimiz de olsa. Biz onlarin malları değiliz
kopuklukahve zaten çocuk artık öyle olmuş balkon cam görünce mutlu oluyor içeri girince ağlıyor bunu nasıl aşıcağımı bilmiyorum
bitterdelisi24 evet malesef durum böyle eşime göre onun canı isterse çıkarır yada hastaneye gitsek ailesine yada gerekli ihtiyaçlarda 😥
Dvrn neden pekı insan olduğunu unutuuor galıba
masumkoylu evet valla artık yürümemekten bacaklarım ağrıyor gerçekten bide üstüne o haklıymış gibi davranıyor
bitterdelisi24 evet ben bunu ona söylediğimde hakaret etmeye başlıyor gerçekten çok yoruldum daha 1.5 yıllık evliyiz Allah sonumuzu hayretsin bide kalkmış o diyor ben boşanıcam diye bende boşan dedim
Dvrn eşlerne insan değilmiş gibi davranıyorlar bu nasıl bir yetiştirlme tarzı emir kulu musunuz siz hayretbişi ya. ohhh iyi demişsin altta kalma ezdirme kendini. Eveet evlilikte alttan alınması gereken olaylar olabilir ama kimse kimseyi bu sekilde sindirmemeli olmamalı yani bence. Sen bosancam deme ama o dersede hay hay de kaybetme korkunun olmadını gördün erkekler ozaman geri adım atar
Dvrn bakkala ciktim kapıda oturdum de vs çik dsari deme ona yada daraldim 2 dk yurudum de öyle öyle aliscak ama izin vermiyor dyeeve kapanmak senide körlestirir inatlasirsan daha kötü olusun çöp döktüm hava iyiydi gibi öyle oyle alissin bugün çikayimmi dsari gibi konuşma aynı çocuk yönetir gibi ölene kdr seni yönetir dsardaki özguvenli kızlara agizlarinin suyu akar şu erkek milletinin seni de ıyce körlestir