Dvrn ne dmek izin vermiyor ya ben bu kadinlarida anlamiyorum disari cikip hava almak, arkadaslarinla bulusmak, annene babana gitmek ve daha bir cok konuda esden izin alinmaz hanimefendi cikipta pavyona gitmiceksiniz sonucta nedir bu kadinlari eve baglama isteyi bu kiskanclik degil bu insanlik degil bana gore köle degilsiniz sizde bir insansiniz kukla gibi sizi elinde oynatamaz esiniz, buda ne demek yaa “izin vermiyor” cok sinirleniyorum bu postlara ki sakın kimsede bana “esi oyle napsin falan demesin” siz veriyorsunuz eslerinizin ellerine iplerinizi bastan evlendiginizde ay ne guzel beni kiskandigindan deyip ses etmemelerinizden oluyor bunlar ilk dediginde sizin demeniz gereken cevap “hopp orda bir dur bakalim evlendik diye bu sekilde kurallar koyamazsin” bana demeniz gerekiyor evlendiniz kimsenin kuklasi olmak icin degil guzel bir aile yuvaniz olsun diye yapmayin bunu kendinize yapmayin yaptirtmayin.. Size kendimden ornek vereyim pazar gunu esimin tatiliydi kahvaltiya kalk dedim kalkmadi, kalk gezelim dedim kalkmadi gene senmisin böyle yapan dedim bende kalktim kizimi giydirdim birguzel makyajimi yaptım hazirlandim herzamanki gibi biz hazirlanirken kalkti kendine tost yapti yedi gelmiş sarilmaya calisiyor dedim sen gelmiyorsun bizimle biz kizimla gidiyoruz hicbirsey diyemedi annemi aradim gel parka dedim kizimida aldim ciktim arayip sormadimda sonra ben eve donerken aradi nerdesin dedi dedim bende surdayim geldi yanimiza sonra az surat yaptım sonra yedik yemegimizi disarda gezdik geldik. Yani demem o ki kimseden izin alamam ben babam bile bana bu şekilde davranmazken elin ogluda kimmis özgürlüğümden odun verecegim o benim esim, bende onun esiyim birbirimizin ne kolesi ne kuklasiyiz. Iyi aksamlar..