Hanımlar sizden akıl almam lazım biz sevgilimle 3 gün önce biseyler yaşadık ama ilişkiye girmedik sürtündü sadece boşalmadı da orama sonra intarnette gezerken zevk suyundan hamile kalindigini öğrendim içinde sperm bulunuyormus ama o bana zevk suyu geldiğinde sürtünmedigini söyledi ama ikimizde çok korkuyoruz hamile kalırım diye sizce böyle bisey mümkün mü hamile kalma ihtimalim var mı kimseye soramıyorum bende sizden akıl alayım dedim

Angel123 Yaa şaka mı yapıyorsun canım boşalmamış bile ayrıca zevk suyuyla hamile kalmakta ne bilim imkansız kadar az ..

Panda, başlığı Zevk suyundan hamile kalınırmı? olarak değiştirdi.

Miskin yani bende oyle dusunuyorum siperm rahime yumurtalarla birlesim olmayinca nasil hamile kalinirki anlamis deyilim

Canım milyonlarca spermin bile tutma ihtimali azken zevk suyundan hamile kalınması ne bileyim 😂 hiiiçç canını sıkma içine de boşalmamış sonuçta bişeycik olmaz

Esmerkiz İşte madem bukadar korkucaksin ya yapma ya da önlem alıp yap demi 😏

Angel123 boşalma olmadıpı sürece hamile kalma ihtimaliniz yok gibi bir şey boşalma olsa bile direkt içeri boşalmadığı sürece yani spermle oksijen temas eder etmez spermler ölüyormuş

Hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız evet çok mantıksız ama insan korkuyor işte

Miskin ahahaha ne deseniz haklısınız benimde başıma ilk defa geliyor böyle bisey cahillik işte

Angel123 Düşük ihtimal de olsa var benim arkadasim zevk suyuyla hamile kaldi. Ama birlesme olmadığı icin ihtimal daha da düşüyor

Angel123 Hiç korkma canım biz geri çekilme yapıyoruz , yani zevk suyu sürekli geliyor ama hiç hamile kalmadım. Sende içeri de kaçmamış. İhtimal sırıfında altında .

Pcoslu1anne evet ama ilişkiye girilmedigi için benim ihtimalim hiç yok sanırım

Angel123 hamile kalman imkansız … rüzgar çarptı hamile kaldım diyen bi kadın vardı işte onun kadar imkansız seninki de

Olivetti ahahaha çok güzel bir örnek teşekkür ederim içimi rahatlatiniz