Kızlar daha öncede sormuştum polikistikover vardı doktora gidiyorum geçen ay verdiği haplar bitmişti bu ay progestan vermişti kullandım geçen hafta bitti adetim normalde düzenliydi bu ay 18 gün arayla adet oldum benimle aynı durumda olan var mı???😔
Polikistikover
Meyzi90 pcosun en onemli sorunu zaten adet duzensizligi kilo alımı ne killanma yillardir adetim duzensiz evlendim yine ayni doktor pco dedi zor bı surecti gebelik düşünüyorsanız kendinr adıma cok zorlu bı yolda streslenmeyin olabilir dedigim gibi hic duzene girmiyor malesef
Sedanurcini1 peki gebelik oldu mu sende??
Meyzi90 ilk gebeligim tedavi sonucu oldu tüm tedavileri denedik aşılama yapılacaktı onun icin ben rahim filmi cekindim en son tikaniklik var mi diye ama bı sorun yokmus aşılama yaptırmaya gideceğim gun hamilr olduğumu ogrendim suanda oglum 1 buçuk yaşında ve ben sürpriz bı sekilde tedavisiz 12 haftalık hamileyim bendr herşey kafada kendini kasma pcos gebelige engel değil hic bı zaman gereken tedavini yaptiginda gebelik oluyor canim
Sedanurcini1 allah bağışlasın inşallah banada nasip eder allahım kafaya takmam gerekiyor galiba onu denicem
Meyzi90 evet evet hersey beyinde bitiyor herşey ben asilama olcam nasil olsa diye hic biseyi kafama takmadim o ay cok rahattim cocuk olsun diye iliskiye girmiyodum mesela keyfime göre davranıyorum asla kafana takma stresden uzak dur
Sedanurcini1 evet çok etkiliyormuş özellikle stres yapmak artık bıraktım bende düşünmücem hayırlısı olsun hakkımda🤷♀️
Meyzi90 Allahim hayirlisini ve hayırlı evlat versin canim zamani geldi mi hersey oluyor nasil ki bahar gelmeden cicek açmıyor öyle dusun hersey gönlünce olsun🌺
Meyzi90 polikistik overlıyım çatlatma iğne tedavisiyle 2 yaşında oğlum var şuan 2.cisini deniyoruz kendiliğinden olmazsa gene tedavi olucam şuan bi macun kullanıyorum polikistik overlilar için istersen sende dene baya bir yararı oluyor önceden kullanan varmı diye bi post açmıştım burda baya kullanıp hamile olan insanlar çıkmıştı
bende de vardı pco. adet düzensizliği için gitmiştim bekarken hastaneye ve pco var denildi.çok araştırdım hamile kalmanın zorluğundan falan bahsediliyodu. ve bende soğan suyuna başladım. 6 ayda bir 15 gün düzenli yaptım. evlendikten sonra çocuk olmuycak diyede korkmuyo değildim. bi sene spnra çocuğum oldu ve şuan ikinciye hamileyim. ikinci ye hamile kalmadan öncede muayene olmaya gittiğimde pcodan eser yoktu.
Sedanurcini1 sağol kuzumm şeninde🙏💜