Meyzi90 canim seni cok iyi anliyorum canim kafaya takmamak da mumkun degil insan takmicam desede takiyor ama lutfen Allahtan hayirlisini sagliklisini iste bende cok istedim sonrada oldu esimlede aramla sorunlar oldugu donem ogrendim hamile oldugumu hatta bosanma asamasindaydim ogrendigimde adetim gecikmisti ama ben ihtimal bile vermiyodum cunku olmuyodu zaten ama en beklenmedik anda oldu. Fakat bebegimin bircok saglik problemi var 4 ay 20 gunluk oldu 4 ay 11 gundur hastanede kaliyoruz cok zor gunler geciriyorum Allahim saglikli sihhatli versin evlatlarimizi sanada en kisa zamanda nasip etsin saglicakla

Meyzi90 canım instagramda sayfası var istersen ordan bi incele c-life ballı bitkisel karışım yazınca çıkıyor inşallah yararı olur

krizantem PCOS öyle geçebilecek bir şey değil semptomları azalır belki ama tamamen geçmez. Ömür boyu bizimle olacak bir sendrom.🌸

Bisaniye tabi illaki öyledir. ama doktora bende pco vardı dediğimde yok rahim de hiç bişey yok demişti. ben pco i ağır geçirmedim belki ondandır. aşırı bi kilo yada aşırı bi kıllanma olmadı. adet düzensizliği vardı oda aylarca gecikmezdi. tamamen bitmemiştir ama baya azalma olmuş demekki ☀️

krizantem Evet semptomlar azalır. Kilo, tüylenme vs gibi semptomlar olmayıp sadece düzensizlikle pcos olduğunu öğrenenler var. Bir pcos görünümlü yumurtalıklar vardır semptomlarınıda yaşarsın ama hormonlarında bir sıkıntı görünmez, birde semptomlarını yaşarsın yumurtalıklarında pcos gözlenmez. Ama doğuştan gelen bir şey azalıp bitemez ömür boyu bizimle. Siz şanslı kesimdensiniz semptomlarınız yok denecek kadar az 🌸

azyebarki yaa allahım sağlık sıhhat versin bir an önce sağlığına kavuşsun kuzum🙏🙏😔 dediğin gibi hayırlısı olsun

krizantem çocuk için herhangi bir tedavi veya bişey uyguladınız mı acaba bizde 1 senedir deniyoruz aöa olmadı

Duyguuu yok canım hiç tedavi falan olmadım. ilk gebeliğimde soğan suyu ve incir kürü yapmıştım onun mu faydası oldu bilmiyorum ama o ay hamile kalmıştım. ikincidede dört ay denedikten sonra oldu. sadece tek yaptığım gebelik istediğim zaman adetim düzensiz olduğu için yumurtlamanında ne zaman olduğunu bilmediğim için nerdeyse o ay her günü değerlendirmek olmuştu işimi şansa bırakmak istemedim. ovulasyon testiyle de hamile kalma şansı çok yüksek oluyo