Kbranur65 Nietzsche @Nietzsche KirmiziOjeli deleted77 Panda @KirmiziOjeli @sexsi_hatun24 @Rouge @deleted_4033 ZRaporu @Olivetti bunlar diğerleri aklıma gelmiyor
pina @Nigar11 @Yokartikk bende sizleri merak ediyorum kızlar, yeni girdim sayılır buraya daha 1-2 ay oldu ama çok sıcak, samimi iletişim kurduk🤗🥰
LiTeraRy Akrep aynen oyle neden olmasin saclarimi siyaha boyatmak hep hayalimdir ama hep hayalde kaldi cunku cesaret edemiyorum off 😅🤦♀️
LiTeraRy Akrep ne bileyim yaa cok hayalimdir hep merak etmisimdir kendimi siyah herkeste sana cok yakisir sen beyaz tenlisin diyor ama ben kendime güvenemiyorum aslinda geri sariya donmek isterim falan diye bilmiyorum neden 😅🤦♀️
Akrep LiTeraRy Çok ciddi bir renk ama ister istemez ağır rollere girmen gerekiyor gibi 😂 Birde gerçekten taşımak zor bence bi süre sonra sıkılınca farklı renge göçmekte zor yanacakmı derdi vs vs. Sen sarışın kal boşver 😂
Mirinda LiTeraRy sakın sakın 😂😂 benim arkadaşım çok sarı olmasa da açık kumraldı ani bir kararla saçlarını simsiyah yaptı şimdi istese de eskiye dönemiyor. Saçları açıcıdan yandı ve üstüne boya tutmuyor kurtulamıyor artık öyle bir hata yapma 😄