Mirinda KirmiziOjeli ya bir tanışma gecesi düzenlesek herkes fotografını atsın bu merak bitsin😂 sonra postu yok ederiz😂
ZRaporu Panda işin zor benim eşimde terazi iki terazi evde dengeli olmaya çalışıyoruz ama olamıyoruz 🤣
LiTeraRy Akrep nasil desem siyah sacli beyaz tenli siyah gozlu ne bilim sanki merve bogulur havasinda biri olarak dusunmustum kirmizi ruj falan boyle of dehset kadin tasarladim suan aklimda resmen 😅🤦♀️
Akrep LiTeraRy Harbi dehşet kadın şuan kendimi merve boluğur gibi hissettim 😂 siyah perukla dönüşürüz bence ya 😂
kopuklukahve Nietzsche @Rouge @deleted77 (müstakbel komşum inşallah kanlı canlı görürüm sohbet etmek çok isterim) @ZRaporu @Nietzsche @Lagosiyawo Kızlaarrr🥰🥰💜💜💜
Rouge kopuklukahve 🙏♥️En cok senin kendini gostermen lazım😂 cünkü az cok hayal edicek profil koymamıssın ki seni öyle hayal ediyim😂
LiTeraRy Akrep aynen oyle neden olmasin saclarimi siyaha boyatmak hep hayalimdir ama hep hayalde kaldi cunku cesaret edemiyorum off 😅🤦♀️
deleted77 Özel konuşmadan atilan fotoğraflar yüklemeler de görünüyor bir kaç kişiyi gördüğümü itiraf edebilirim 🙈 silersiniz diye toplu yazmak istedim 🙏🏻