Akrep Nietzsche seni merak ediyorum ahahahahaha birde @Rouge @deleted77 Belki gerçekte arkadaş bile olabiliriz o yüzden fotoğraf atamıyorum AIAHAJAJAJAHAHAHZ
Nietzsche Akrep bende seni ediyorum ama şu koyduğunuz profiller gibi hayal ediyorum sizi😂😂 fakat beni profile göre hayal etmeyin vhsgsfshhddh
deleted77 Akrep ah ne tesadüf bende seni 😅 ay burda etiketlemeye kalkarsam nerdeyse tüm üyeleri sayabilirim fazla meraklı birisi = ben 🤣
deleted77 Birisii sende mi Bursalı 🙈 dört bebe ama üçüz detayını unutmayalım 🤪 daha çok abla görünümlü anne diyebiliriz 🥳
Akrep Nietzsche Yaa ahahahah o değilim ama tarzımı yansıtan bi fotoğraf olduğu için koydum 😂 yok canım saçmalama ben seni orta boylu kahverengi saçlı beyaz güzel bir hatun olarak canlandırıyorum detaylara inemedim kaşına gözüne 😂
Akrep deleted77 😂😂 evet bende bendee sadece etiketlerimi daha çok merak ettiğim için etiketledim yoksa madam olivetti Zraporu LiTeraRy catwalk say say bitmez ya 😂
deleted77 Akrep gördüğüm bir kaç kişi oldu 😅 başta zaten profil fotom vardı 🤩 Ama artık kesinlikle şu fotoğraf konusunda kimseye güvenmiyorum 😬
Akrep Rouge Bende seni çok merak ediyorum ama eminim ki kafamdaki gibi güzelsindir 🦋🦋🌷🌷 yorumlarına yansıyor
Olivetti Beni cok merak eden varmış onore oldum ama buraya bir bokumu atmam 😂😂 çok açıldım , tanıdık manıdık çıkar dünya küçük, insanlar kötü 😂😂
Akrep Olivetti Aynen öyle hatta bazen öyle yorumlarda sanki arkadaşımla konuşuyor gibi oluyorum 😂 Belkide arkadaşımdır AHAHAJSJDJ
Nietzsche Olivetti çok açıldım , tanıdık manıdık çıkar dünya küçük, insanlar kötü 😂😂 LiTeraRy tam olarak bundan ötürü 😂
Nietzsche LiTeraRy hayır bana hep gizemli , aklı başında ,bilgili,kültürlü biri gibi geliyorsun . Fiziki olarak kafamda esmer biri canlanıyor😂