Olivetti Mirinda evet tam olarak böyleyim benim yanımda Gülmeyen tek bir insan olmaz 😂😂😂 fazla deliyim 😂
Birisii @deleted77 bursa lı ve 4 çocuklu oluşu merak uyandırıyor Olivetti cevapları çok iyi güzel muhabbeti vardır oyüzden merak ediyorum @Rouge hep bilgili ve nazik buyüzden merak ediyorum He birde unutmadan bi arkadaş vardı brownonk tu galiba etikette bulamadım çok inişli çıkışlıyfı onu merak ediyorum 😂
KirmiziOjeli Olivetti deleted13 Mirinda Miskin Rouge ZRaporu Orange-woman Ya neredeyse merak ettiğim herkes beni etiketlemiş çok mutlu oldum 😅 Keşke real de arkadaş olsaydık aşırı eğlenmez miydik be 🥲 @Nietzsche niçe sensiz olmaz 😅
Rouge Birisii evet birde sen 🤗seni de merak ediyorum.kumral dolgun dudaklı kırmızı rujlu biri olarak düşünüyorum profil resminden heralde buarada düşüncelerin için cok teşekkür ederim cok tatlısın😍
deleted77 Birisii sende mi Bursalı 🙈 dört bebe ama üçüz detayını unutmayalım 🤪 daha çok abla görünümlü anne diyebiliriz 🥳
Rouge Mirinda yaa teşekkür ederim 🥰sende ,beyaz tenli siyah saclı yada kahvede olabilir tatlı biri gozumde canlandırıyosun😍@Nietzsche bende merak ediyorum tabi birde @ZRaporu var ama bir ara sanki gördüm sonra hemen gitti resmi gibi rüya da olabilir emin degilim 😂uzun boylu kumral cekici biri geliyor bana @deleted77 fizigi taş ama yüzünü görmedim🥲@KirmiziOjeli herkes gibi sarısın beyaz tenli falan oldugunu düşünüyorum ve kırmızı ojeli😂😍@Olivetti senin için hep farklı farklı kişiler canlanıyor gözümde merak ediyorum 😂@Akrep @Dolunayy @deleted13 bu kadar geldi aklıma şimdilik nerdeyse herkesi saydım zaten😂
Orange-woman Nietzsche Rouge @Nietzsche @Olivetti @KirmiziOjeli ZRaporu @SansursuzKadin merak ettiklerim 🌸ne meraklıymışım bu arada aşırı güvenilir bir insanımdır 👻
ZRaporu Nietzsche @Rouge @Akrep @deleted13 @Olivetti @Dolunayy @kopuklukahve @KirmiziOjeli aklıma gelenler bunlar ama çoğunuzu merak ediyorum😅 @deleted77 @Panda ve @Nietzsche yi gördüm zaten 😁
LiTeraRy Akrep amaaa velakin atamammi diyorsun 😅 sarisin ela gozlu 165 boylarinda beyaza yakin tenli birisiyim 😅