Rouge KirmiziOjeli keske ya ben cok isterdim 🤗zaten real arkadaslardan cok takılıyoruz aslında bence 😂♥️
Anilla @deleted77 naif tatlı bir bayan gerçekte de öyledir diye düşünüyorum Rouge @Nietzsche ZRaporu Akrep 🥰 ve gerçekten en çok kişiliğime benzettiğim @Olivetti canim🙏
Kbranur65 Nietzsche @Nietzsche KirmiziOjeli deleted77 Panda @KirmiziOjeli @sexsi_hatun24 @Rouge @deleted_4033 ZRaporu @Olivetti bunlar diğerleri aklıma gelmiyor
Orange-woman KirmiziOjeli ya zaten merak ettiklerim hep kendime yakın histtiklerim etiketlediğim herkesde kendimden bir parça buluyorum 🥰🤎
Bella- Nietzsche ben en çok seni merak ediyorum 😂 nedense içim sana bi ayrı ısındı burda. @deleted13 az biraz gorduk profilden nasilsa tatlis biri. @Olivetti bazi yorumlari beni biraz geriyor minnos bi gerilme😂😂 @ZRaporu biraz bi agir durusundan dolayi ilgimi cekiyor 😂
Bella- Olivetti oyle deme komik filansin ama lafidanida guzel sokuyorsun valla birgun bisey derimde terslersin diye geriliyorum 😂
Olivetti Bella- ahahaha 😂 hayır ya az cok anlamışsındır laf soktuğum tarz olayları 😂 aslında ben halkın sesiyim herkesin yazmaya üşenipte yazmadıklarını yazıyorum 😂
Mera3939 Nietzsche @Nietzsche @Olivetti @ZRaporu @deleted77 @Rouge beni.merak eden yokmusama olsun benim merak ettiklerim 🥰
Rouge Mera3939 🙏♥️Ben seni merak ediyorum buarada etiketlemeyi unuttum .öyle bir kişi daha var hatta..seni profil resmin gibi düşünüyorum 🤗