Rouge Mera3939 🙏♥️Ben seni merak ediyorum buarada etiketlemeyi unuttum .öyle bir kişi daha var hatta..seni profil resmin gibi düşünüyorum 🤗
Rouge Mera3939 yasını hatırlıyorum ben biliyorum ama yorumlarından da anlıyorum gencsin😍 yası bosver ben genc oldugunu hissediyorum.bende 21 oldum gorunuste belli etmiyorum o kadar ama akıl olarak daha olgunum 😂
Mera3939 Rouge kesinlikle yaşına gore düşüncelerin tavrin olaylara yaklaşımının yaşının cokcok üstünde 🥰yasim 38 ama gören kimse inanmaz merak eden varsa ozelden atarım 🤭
Olivetti Bella- ahahaha 😂 hayır ya az cok anlamışsındır laf soktuğum tarz olayları 😂 aslında ben halkın sesiyim herkesin yazmaya üşenipte yazmadıklarını yazıyorum 😂
Bella- Olivetti anladım tabi canım bi postta senin yorumun varsa direk girip okuyorum yada bazen bi yorumu okuyup aha diyorum olivetti gelir şimdi 😂 çok tatlısın 💗
Marti Olivetti daha onceden burdaydm nickimi degistirdm sadece.niye rahatsz oldun bilgi sahibi olmamdan.taniniyorsun baya ün yapmişsin rahatsz olma
Mera3939 ZRaporu haha olsun cnm onemli deil ben sizler.kadar aktif olamıyorum takipediyorum tüm postlari ama her posta yorum yapamıyorum normal yani🥰
Kbranur65 Nietzsche @Nietzsche KirmiziOjeli deleted77 Panda @KirmiziOjeli @sexsi_hatun24 @Rouge @deleted_4033 ZRaporu @Olivetti bunlar diğerleri aklıma gelmiyor
ZRaporu Bella- yani terazi burcu olduğumdan mütevellit pek dengeli biri olduğum söylenemez 🤩 anım anımı tutmuyor işte bazen 😁
ZRaporu Panda işin zor benim eşimde terazi iki terazi evde dengeli olmaya çalışıyoruz ama olamıyoruz 🤣