Gravidbastamor ah keşke sarılabilsek canım keşke 😔🌺
insanlar kaderini bir yerde kendi belirler canım benim 🌸 şimdi senle karşı karşıyaymışçasına konuşucam . Bazen sorular sorucam cevabını sen kendin belirliyceksin birazdan zaten 😉 Bu vicdansızın ne olduğu ortada . Henüz Yolun başında sizi terk eden şahıstan çocuk olursa ömür boyu çekiceksin , babasız bir hayat yaşattığın için defalarca kendine isyan ediceksin. Sana şunu sorayım: bi günlük acıyı mı tercih edersin, yoksa o çocuğu doğurup bi ömür azap çekmeyi, pişmanlığı mı tercih edersin? Çocuk dünyaya getirmek mesele değil fakat o çocuğa anne/baba sevgisi, şefkati, ilgisi lazım. Bir çocuk oyuncakları değil , anne babasının verdiği sevgiyi hatırlar ömür boyu. Ama sen bu çocuğu dünyaya getirsen bi ömür baba ilgisinden bile isteye mahrum etmiş olmaz mısın ? Bir yanı sürekli buhran içinde büyümeye çalışıp acısını içine atan bir çocuk görmek seni de incitmez mi? Bi ömür boyu kendine kızmaz mısın ? Ben neden bu çocuğa bu kötülüğü yaptım. Babası olacak adam ortada yokken neden bu günahsızın günahına girdim, neden bu yükü üstlendim demez misin? Aldırsan Bir kere acı çekersin ama en azından bundan sonraki hayatın ruhen ve fiziken daha sağlıklı ilerler. Belki ilerde doğacak çocuğuna maddi manevi yetemediğinde psikolojin sarsılıp sevgini de veremiyceksin? Belki doğunca sırf babasının sana yaşattıkları aklına gelicekte bebeğine o psikoloji ile bütün sevgini hissettiremiceksin? Her şeyden önce şunu düşün.: Birini sevdin. Ciddi düşünmeye başladın . Adam bekar ve çocuğu yok . Seni çocuğunla kabul etti evlendiniz. Fakat hep senin çocuğuna kötü davranıyor . Kendinden olana babalık yapıyor. O çocuk hep dışlanıyor, öz baba figürü yok, üvey baba da zulmediyor ve her gün o çocuk ağlayıp sızlanıyor. Biri sevilirken diğeri itip kakılıyor. Böyle bir durumda böyle bir acıya, böyle bir vakaya artık dayanabilir misin? Bu zorlukla da başa çıkabilir misin ? Bir de kız evladın olursa belki o çocuğun yaşıycağı kötülüklerin hayalini bile kurmak istemiyorum evlendiğin adam kızının günahına da girebilir? Olmayan bir şey değil maalesef. Bu da bir seçenek. Olabilitesi var ne yazıkki… Sürekli namusunu düşündüğün bir kız evladın olursa bide nasıl bir hayat süreceğin film şeridi gibi geçiyor dimi şuan gözünün önünden ? . Sen bir kadın olarak güç yetirebilir misin bunca haksızlık önünde karşındaki adama? Cevabın “hayır”sa aldır o çocuğu. Bir ömür o çocuğun günahına girmektense bir gün acısını çek . Her çocuğun hakkıdır sıcacık mutlu bir yuvada kahkaha atmaları, huzurlu ve güvende hissetmeleri… evet zor biliyorum ama bu da geçicek güven bana 🙏🏻.
Şimdi bir Düşünki birine aşık oldun ayaklarını yerden kesmiş seni büyülemiş aşkıyla😍.. sonra evlenmişsiniz o da bekar veya senin gibi evlenmiş boşanmış ama ikinizinde çocuğu yok haliyle 20 kez düşünmeni gerektirecek bi çocuğun da yok . Yalnızca kendi yolunu çiziceksin . İkinizin bi parçası olucak ve bu adam sana eş, çocuğuna da layıkıyla baba olabilicek. İşten gelince kapıyı müthiş bir heyecanla açıcaksın. Hatta kucağında bebeğinle karşılıycaksın. Eşin Doya doya sevgisini göstercek sana ve bebeğinize. İkinizi kanadı altına alıp sahiplenicek. Sevginin ve huzurun anlamını o an arşa kadar yaşıycaksın şimdi soruyorum sana .
Hangi yolun seçeneği daha cazip sence? Şimdi bu kaderi belirlemek senin elinde. Her açıdan düşün tart. Ben sana ihtimali düşük bir örnek vermiyorum. Bunlar yaşanılan şeyler. Pavyondan bile eş seçip evinin hanımı yapan “ADAM”lar var . Senin eşin adamlık sıfatını haketmiyor. Ondan taşıyacağın parçayla beraber göm gitsin. Bembeyaz bir defterden başla şimdi kendi kaderini yazmaya. Ya sonu aydınlığa varan güneşli bir yol? Ya da uzun düşünceli, bilinmez denklemler içinde kalmış girdaplı bir yol?? Tercih senin 🌺🌺