Akrep Gunell 5 ay oluyor taktıralı şuanlık hiç bir sıkıntım yok sadece regl düzensizliklerim oldu ama bunlar olağan şeylerdi doktorum söylemişti
zarifhanim deleted77 asabiyet yapıyor mu acaba? Bir yakınım o sebeple geri çıkarttırmıştı ufacık çocuğuma bile sinirleniyordum diyerek. Bende taktırmak istiyorum ama sırf öyle dedikleri için taktırmadım🤐
ataturkxbest deleted77 adet düzeniniz nasıldı içe boşalma olsa bile koruyo mu bu gerçekten adı nexplonan mı
Klm61 Bende biraz araştırdım taktıran herkes memnun ancak her hastanede her şehirde takmıyorlar. Hangi şehirlerde takıyorlar bilginiz var mı
Ecemcc Panda internete çiğdem karas deri altı implantı yazınca video çıkıyo bitane onu izlemiştim bende çok basit bi işlem gibi duruyor
ataturkxbest Akrep adet düzeniniz nasıldı içe boşalma olsa bile koruyo mu bu gerçekten kolunuzdaki nexplonan mı
deleted77 zarifhanim muhtemelen kendisi bahane üretmiş 🙄 en ufak bir değişim olmadı, yan etkisi en az ve güvenirliği en fazla doğum kontrol yöntemi 🙏🏻
zeynep266 zarifhanim benim ebem bu konuda regl olmadığın için psikolojik sorunlar yasayabilirsin dedi