Merhabalar LESLİE yapan kaç kişiyiz ve kaçımızda sonuç aldınız ne kadar sürede hadi bakalım hanımlar birbirimizi gaza getirelimmmm 💪🏻💪🏻💪🏻

Gzmkk takipteyim gaza gelmek için 😍 aslında ben ergin kırbaçcıyım ama onu yapınca yürümeye mecalim kalmıyo 😂

Birisii ay eveett sabah ilk onu deenedim nefes alamadım aşırı zor leslie daha eğlenceli kadın çok enerjik tvden bana geçiriyo enerjisini onla devam edelim😂

Gzmkk aynen bende yemeklerim yapayım kocam gelmezse açayımda yapayım bari 😂 bugün pazartesi degil ama olsun😂

Birisii Bu hafta geçti pazartesi baslarım mantığı bendede var hep ama biyerden baslamak lazım oldum sevimli bi panda 😂

Gzmkk ben leslie degilde chole ting yaptim 😂😂 öldüm öldüm dirildim ama 😂 fazla göbegim yoktu zaten ama vücudum sıkılaşti biraz. Göbek dümdüz, popo dik şuan benim 😂 istedigime ulaştim, sporu biraktim ben. 😂 size kolay gelsin.

Sedaa süpersiniz darısı bize🎉✌🏻🤩

Gzmkk Bende doğumumdan 3 ay sonra leslie ile başladım sonradan leslie bana kolay gelmeye başlayınca, team body project cardio videolarını izleyerek vücudumu epey toparladım ve istediğim kiloya ulaştım bi kaç kilo eksiğim var. ama bırakmadım bir uygulama kullanıyorum planlı vücut egzersizleri yapıyorum 2 günde bir yavaş yavaş sıkılaşmak için umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız 😍 hiç bırakmayın ben 6 aya yakındır spor yapıyorum isterseniz kullandığım uygulamalarıda paylaşabilirim epey yardımcı oluyor ♥️

Akrep hangi uygulamayı kullanıyorsun kuşum? Birde benim doğumdan sonra azcık çok minnacık göbüşüm kaldı. 😔Acaba hangi egzersizi yapmam gerek ?

• [silindi]

Akrep Eğer senin için sorun olmayacaksa kaç kilodan kaç kiloya düştün ve yaptığın egzersizler nelerdi. İstersen özelden de atabilirsin 🙃

• [silindi]

Gzmkk kendi takdiridir seçenek sundum sadece ☺️

Gzmkk [upl-image-preview url=//i.imgur.com/c9L9edt.jpeg]
                  Canım nike traning yazan çok güzel uygulama muhakkak kullan♥️

[silindi] Canım şöyle ben hamileliğime kilo kaybıyla başladım ve gebelik boyunca 7 kilo civarı aldım doğumdan sonra haliyle gitti o kilolar. Ama minik bi göbek kaldı ve vücudum kendini aşırı saldı bede önce leslie yle başladım yarım saat boyunca sonradan team bodyle devam ettim aylarca .
                    tabi bunları yaparken korseylede destekledim kendimi. İştah bakımından hiç iştahlı bir insan değilim hatta aşırı sağlıksız besleniyordum düzenli öğünlerim yoktu. Ama emzirirken ister istemez düzene girdi her sabah limonlu su içerek başladım güne arada bir devam ediyorum hala. Tatlıyla aram hiç yok sadece eşime yaparım, arada kendim de yerim. Önereceğim tek şey öğünlerin düzenli olması az ve sık sık yenmeli. Yulaf yemenizide öneririm çünkü çok tokluk yapıyor ve saatlerce açlık hissetmiyorsunuz. Şuan sadece biraz daha sıkılaşmaya ihtiyacım var onun içinde yukarıda gösterdiğim uygulama yeterli oluyor.
                    Kamelia Kesinlikle o uygulamayı kullanmalısın o söylediğin göbek bende de vardı düşün zayıfım vücud olarak ama göbeğim vardı. Üç ay boyunca ödemdir gider diye avuttum kendimi ama olmadı bende bir çok uygulama kullandım eşim sporcu evde spor aletleri var bi kaç ağırlıkla destekledim ama ağırlığın etkisi olduğunu hiç düşünmüyorum sadece biraz kas yaptırıyor onlar. ♥️ Umarım istediğimiz vücutlara sahip oluruz çabanızı bırakmayın♥️ Gzmkk

• [silindi]

Akrep Ya ben de 8 kg aldım ve henüz doğum yapalı 2 ay oldu. Eski kiloma döndüm ama sıkılaşmak istiyorum Leslieye başladım 3 gündür ama yeterli değil gibi geliyor emzirdiğim için şok diyet vs uygulamıyorum. Bi ara hırs geliyor hadi yaparsın diye ama sonra sıkılıyorum 🥴

[silindi] Evet işte banada yeterli gelmiyordu. Bu söylediğim team body biraz daha ağır ben 6-7 aydır yapıyorum daha hala devam ediyorum düşün. Popom kollarım bacaklarım sıkı ama karnım henüz istediğim gibi değil. Diyet uygulama ama bol bol su iç limonlu detoks gibi. Ve sporu hayatından çıkarma. Tempolu yürüyebileceğin alanlar varsa yürümen daha iyi bu şekilde evde yapılan hareketlerle biraz zaman alıyor ama alışıyorsun ve bırakamıyorsun. Korse de bende etkili oldu dediğim gibi araştırabilirsin. Yalnız doktorum bana 3 ay boyunca spor ve korse kullanımını yasaklamıştı 3 ay sonunda başladım her şeye ☺️

• [silindi]

Akrep sezaryen mi doğum yaptınız siz? Ben doktoruma sorduğumda bi sıkıntı yok spor yapabilirsin ağır olmamak kaydıyla demişti. Nike training uygulamasında her gün aynı rutinde mi devam ediyorsunuz karın çalışması kalça bacak vs yoksa her gün keyfinize göre mi?

[silindi] Evet sezaryen ama önlem amaçlıdır belki bilemiyorum birde aklımda gerçekten spor yoktu o zaman sorgulamak aklıma bile gelmedi vücudumda kalanlar ödem sanıyordum 🥲😂 ben uygulamada tüm vücut çalışıyorum ama çoğunlukla karın egzersizi yapıyorum. Epey zorluyor ama o kasılmalar falan acayip kalori yaktırıyor