[silindi] Canım şöyle ben hamileliğime kilo kaybıyla başladım ve gebelik boyunca 7 kilo civarı aldım doğumdan sonra haliyle gitti o kilolar. Ama minik bi göbek kaldı ve vücudum kendini aşırı saldı bede önce leslie yle başladım yarım saat boyunca sonradan team bodyle devam ettim aylarca .
tabi bunları yaparken korseylede destekledim kendimi. İştah bakımından hiç iştahlı bir insan değilim hatta aşırı sağlıksız besleniyordum düzenli öğünlerim yoktu. Ama emzirirken ister istemez düzene girdi her sabah limonlu su içerek başladım güne arada bir devam ediyorum hala. Tatlıyla aram hiç yok sadece eşime yaparım, arada kendim de yerim. Önereceğim tek şey öğünlerin düzenli olması az ve sık sık yenmeli. Yulaf yemenizide öneririm çünkü çok tokluk yapıyor ve saatlerce açlık hissetmiyorsunuz. Şuan sadece biraz daha sıkılaşmaya ihtiyacım var onun içinde yukarıda gösterdiğim uygulama yeterli oluyor.
Kamelia Kesinlikle o uygulamayı kullanmalısın o söylediğin göbek bende de vardı düşün zayıfım vücud olarak ama göbeğim vardı. Üç ay boyunca ödemdir gider diye avuttum kendimi ama olmadı bende bir çok uygulama kullandım eşim sporcu evde spor aletleri var bi kaç ağırlıkla destekledim ama ağırlığın etkisi olduğunu hiç düşünmüyorum sadece biraz kas yaptırıyor onlar. ♥️ Umarım istediğimiz vücutlara sahip oluruz çabanızı bırakmayın♥️ Gzmkk