• Muhabbet
  • Emzirme odası polemiği🤔🤔😒

Eveeet . Size şimdi bugünkü yaşadığım bir olayı anlatayım sevgili anneler.. Biz bugün avm ye gittik. oğlum ve eşim oyun alanına gittiler . Kızım da acıkmış şansıma emzirme örtümü de unutmusum bi güzel evde 😒 mecbur gidicem emzirme odasına . Bu arada benim 7 aylık bebeğim de ciyak ciyak ama nasıl ağlıyor acıkmış. Kapıyı çalıyorum ses yok. Içerde birileri var biliyorum çünkü dolu yazıyor . Neyse işte çıktı bunlar. Tam 3 kişi. Anne ve 2 kızı . Kızlar da boyum kadar ha öyle bebek filan değil.🙀 Ben şok. Bunlar tam ayrılacak durdum . Birşey sorcam dedim siz neden burayı kullanıyorsunuz burası küçük çocuğu bebeği olan anneler için ayrılan bir bölüm. Kadın bana baktı işimiz vardı o yüzden dedi. Bakın dedim şu sembole ne görüyorsunuz. Anne bebek sembolünü gösterdim. Sana hesap mi vercem demez mi bana ? Vereceksin tabi terbiyesiz dedim kapıyı kapatıp içeri geçtim. Ama kaç defadır görüyorum bekar kızlar koca koca kadınlar kullanıyor o odaları . 👀Ben geçen sefer kızımın altını arabasında değiştirmek zorunda kaldım . Çiş olsa neyse de kaka bi de ya 🤨

Deleted9 Evet benimde başıma geliyor böyle şeyler bakış atıp geçiyorum ama. Çünkü sonuçta tanımam etmem asabımı bozamam konuşursam epey sivri gidiyor çünkü mevzu büyüyecek. Birde artık o eski tahammül kalmadı insanlarda sende bende herkeste. yaşanan olaylardan dolayı psikoloji epey yıprandı en ufak şeylerde sinirleri patlıyor insanın. Sende bu kadar takılma boşver ☺️♥️

Akrep Evet malesef öyle 😏 kadın düzgün konuşsa yine sıkıntı çıkmazdı da üstüne o efelenince ipler koptu ☺

Deleted9 hic basima gelmedi ne maksatla kullaniyor olabilirler ki cocuklari buyukse 🤔

Bella- muhtemelen diğer tuvaletleri kullanmak istemiyorlar o yüzden. Hanımefendilerin konforu bizim bebeklerden çok daha önemli ya 😒😒

Deleted9 Senin yine iyi. Benim hastanede başıma geldi emzirme odasına gittim kapıyı açtım 1 kadın 2 erkek 1 de bebeee. Oda da hap kadar şok oldum direk suratıma baktılar sanki yatak odalarını basmışım gibi😂 Direk çıktım direkkk zaten leş gibi kokuyordu🤦🏻‍♀️ Ayy aklıma getirdin bak ya akşam akşam 😂😂

Deleted9 ay ben hic sevmiyorum emzirme odalarini ya. Kac kisi girip cıkıyor,😏 emzirme örtüsünü arabaya koyuyorum hep. Eve koysam bende unuturum. 😂 bi yere giderken arabadan aliyorum hemen örtüyü. 😊

Deleted9 ayy en uyuz olduğum şey bir de haksızken haklıymış gibi atarlanırlar. Bende metroda falan asansöre bebek arabalı ve engellilere izin vermeyip önden koşup içeri girenlerle çok kavga ederim. Tam asansör kapısı kapanmak üzereyken “sizlerin de beyin engeliniz var herhalde bizden önce koştuğunuza göre” diyorum takkk kapı kapanıyor 😁

Miskin okurken güldüm ya sağol 😅 ama öyle değil mi orası bizim hakkımız bi de garipsiyorlar biz gitmek isteyince odaya 🤔 tamam insanlık halidir hani olur acil birşey olur girsinler eyvallah da ama her seferinde de konuyla alakasız kişiler olmaz ya o odada 😳

ZRaporu çok iyi ya 😅👏 ya bi keresinde de ben hastaneye gittim rapor yazdırmak için işte bebek arabasıyla tam asansore binecektim birkaç hemşir ve birkaç adam vardı beni görünce komple indiler rahat geceyim diye pamuk gibi olmuştu kalbim ❣🤣
                Arada böyle jestler de olmuyor değil😊

Deleted9 Ya işte hayvanlar bile eğitiliyor ama bazı insanlar maalesef😏 Anlamıyorlar da onun için ben iğrenerek bakıp geçiyorum ne yapam başka 🤷‍♀️😂

Miskin salağa yatmayı seviyorlar empati yok anlayış yok nasıl eğitelim 🤔

Deleted9 bana da bi kere bebek arabasıyla aynı böyle bir öküz topluluğu hurra diye asansöre dalarken tekerlekli sandalyeli bir abi vardı bana müsaade etmişti 🥲 hayır sen geç hayır sen falan derken en sonunda bizim öküzler homurdanmaya başladı bende konu daha uzamasın milletin işi gücü var dedim kıramadım abiden sırasını aldım 🙊🤣😅

ZRaporu gerçekten çok öküzlük etmişler 😅 aslında bebek arabasıyla dalacaksın bunlara bowling oynar gibi 😄

Deleted9 benim başıma hastanede geldi kızımın sariligi vardı ölçüm yaptırmak için gitmiştik tahvilin çıkmasını beklerken emzirmek içi odaya gittim arada örtü vardı ama kadın kocasıyla girmiş adam hiç rahatını bozmadan oturmaya devam etti kadının emzirmeye bittikten sonra odadan çıktılar da çocuğu emzirebildim.

WhiteSwan sizin yerinizde olsam o öküzü uyarırdım. Ne münasebet ya emzirme odasında yer işgali yapıyor! Benim eşim ben hamileyken kadın doğumun önündeki koltuklara bile asla oturmazdı ayakta duran bir kadın varsa . Ben mesela çok şahit olurdum karnımız burnumuzda ayaktayız. adamlar oturmuşlar eşlerinin yanına camış gibi hem de 😡