- Düzenlendi
Eveeet . Size şimdi bugünkü yaşadığım bir olayı anlatayım sevgili anneler.. Biz bugün avm ye gittik. oğlum ve eşim oyun alanına gittiler . Kızım da acıkmış şansıma emzirme örtümü de unutmusum bi güzel evde 😒 mecbur gidicem emzirme odasına . Bu arada benim 7 aylık bebeğim de ciyak ciyak ama nasıl ağlıyor acıkmış. Kapıyı çalıyorum ses yok. Içerde birileri var biliyorum çünkü dolu yazıyor . Neyse işte çıktı bunlar. Tam 3 kişi. Anne ve 2 kızı . Kızlar da boyum kadar ha öyle bebek filan değil.🙀 Ben şok. Bunlar tam ayrılacak durdum . Birşey sorcam dedim siz neden burayı kullanıyorsunuz burası küçük çocuğu bebeği olan anneler için ayrılan bir bölüm. Kadın bana baktı işimiz vardı o yüzden dedi. Bakın dedim şu sembole ne görüyorsunuz. Anne bebek sembolünü gösterdim. Sana hesap mi vercem demez mi bana ? Vereceksin tabi terbiyesiz dedim kapıyı kapatıp içeri geçtim. Ama kaç defadır görüyorum bekar kızlar koca koca kadınlar kullanıyor o odaları . 👀Ben geçen sefer kızımın altını arabasında değiştirmek zorunda kaldım . Çiş olsa neyse de kaka bi de ya 🤨