Emzirme odası polemiği🤔🤔😒
Deleted9 Kız sen yine kadınları görmüşsün. Gecen hafta bizde avmye gittik bebegim 7 aylik acikti hala emiyo mama falan almiyor gittik alt degistirme yerini dışarıya koymuslar buyuk masa gibi kucuk kucuk yataklar var girerken isik kapaliydi ledler yaniyodu ışıkları ben actim ama iceri odada bi ayak gordum pandemiden dolayi tek oda kullanabiliyormus neyse kapiyi caldim dedim heralde cocugunu emziriyo oglum artik huysuzlasti bekle.bekle o ara görevli girdi dedim ki abla burda baska emzirme odasi var mi cocuk acıktı da dedim kadin asagi egildi bakti kimse yok diyo kapiyi acti ki tekli koltuga yan oturmuş bi erkek ayakta bi genc Kiz uygunsuz degil tabi de iste kiz dedi ki arkadasim rahatsızlandi sessiz diye buraya geldik (YERSEN) 🤣🤣Duymadik falan filan dedim nasil duymazsiniz cocuk agliyo ozur falan diledi neyse dedim gençlik 🤦♀️
Pcoslu1anne ama sen basmışsın resmen aaa çok ayıp niye rahatsız ettin bakim gençleri 🤪😂😅
Deleted9 geçen benzerini yaşadım, 2 kişinin emzirebileceği bi odaydı kocasıyla çocuklarıyla girmiş tam 20dk falan kocasının çıkmasını bekledim yabancılardı dilden de anlamıyorlar ya da anlamazdan geldiler bilmiyorum sinir oldum
KirmiziOjeli hadi onların kültür farkı belki normal karşılıyorlar ya da çok takılmıyorlar . Bizim yerlilere ne demeli ?
Deleted9 yok yavrum ya araplardı yani adamı beklediğimde gayet belliydi. Bizim yerliler zaten diyecek bişey bulamıyorum bari bebekli insanlara saygı olsa biraz
KirmiziOjeli şimdi araplar hakkında yorum yapmak istemiyorum sevgili kırmızı ojeli😂 çünkü linççiler gelip taa peygamber efendimize kadar bağlayabilirler olayı ..😉 ee bi de ırkçılık filan muhabbeti döner lastik gibi de uzar mevzu o yüzden ben diyeceklerini löps diye içime attım 😅
Deleted9 Valla benim oğlum aç aç onlarin sevismelerini bekleyemezdim🤣🤣🤣
Deleted9 evin anahtarini verseydim bari🤣
Deleted9 emzirme odası değil bebek bakım odası olarak geciyorda orda genelde tuvalet olmuyor aile tuvaleti var bazı avm lerde. Ben anlamadım ki bebek bakım odasında büyük insanlar ne alaka ne yapabilir ki ? Aile tuvetine giriyorlarsa onu da daha temiz olduğu için mi dicem ama saçma yani oda. Hiç başıma gelmedi böyle bir olay hiç çözemedim yani bu durumu 😀 bir kere başıma sadece tatil dönüşü avm ye girdik bir tane yemek falan yedik kızımın altını değiştireyim dedim daha küçük bebegi olan iki kadın vardı bir cins cins baktılar laf söylememek için zor durdum yani bezini değiştirmek için illa küçük mü olması gerekiyor iki buçuk yaşında tatil dönüşü biraktirayim bezini dedim ama o kadınların bakışı beni çok çok rahatsız etti şahsen.
Titizkiz [upl-image-preview url=//i.imgur.com/lhOu2g6.jpeg]
Böyle bir tabela var hatta hastanelerde sağlık ocaklarında filan da yazar😊 evet orda tuvalet yok ellerinizi yıkamak için lavabo var ama 😇 avm de olanlarda ise klozet bulunmakta ve tahminimce daha rahat tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için orayı işgal ediyorlar
Pcoslu1anne ev boş mu kanka sorusu geldi aklıma nedense 😜
Deleted9 düşüncelerini tahmin edip üzerine ben de bir sürü şey ekliyorum..😂
KirmiziOjeli telepati kuralım baby oraya ulaşamazlar 😅😋
Deleted9 korkuyorum oraya da gelir bunlar diye 🥲🥲
KirmiziOjeli terlik atarız 🤾♀️☺
Deleted9 avm lerde de bebek bakım odası yazıyor bizim burdaki hastanelerde de. Hiç emzirme odasi yazanı duymadım. Avmlerde de bebek bakım odalarında tuvalet olmuyor bir suru avm ye gitmisligim var ama çocuk ve anne figürü olanlar genelde aile tuvaleti oluyor küçük çocuklarını çiş ini yaptırmak için yada baskasi yoksa çocukla bebekle girebilmek için. Onlarda da bazen sandalye yada koltuk oluyor ama orası aslında bebek bakim odası değil aile tuvaleti. Bu konuda bakabilirsiniz. Polemik için değil doğrusu için yazdım.