Gzm_00 Ya kızlar bu soğan kürü ile gebe kalan çok kişi varmış adet bitiminden 15 gün kullanılacakmis ama ben adet bitiminden 10 gün sonra falan yumurtlama görüyorum testte nasıl kullanabilirim bu kürü deneyen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Ayisigi_012 Gzm_00 canım ben denedim adetin bitince hemen başlıyorsun birdahaki adetine kadar devam ediyorsun ben öyle kalmıştım soğan suyu Rahmi temizliyor iltihabı atıyor adetlerini düzenliyor kisti yok ediyor daha ne olsun hemen dene İbrahim Saraçoğlu anlatıyor YouTube’dan bakabilirsin daha ayrıntılı ama ben adetten hemen sonra başlamıştım şu an kızım 13 aylık🤲🏻☺️
Gzm_00 Ayisigi_012 bende de pcos var temizler mi acaba onu da diyete de girdim bugün 😂 bir sakıncası oluyor mu acaba bebek tutarsa düşen riski falan ve ilk denemenizde mi gebe kalmistiniz
Ayisigi_012 Gzm_00 canım hayır zaten hamile kalmak istemiyormusun adet bitiminde direk başlıyorsun sen YouTube’dan araştır ben senede 2 defa yaparım çok faydalıdır soğan suyu ardından testeredişli Aslan pençesi otu var onu aktardan alıp 15 günde öyle kullan İbrahim Saraçoğlu anlatıyor rahme çok faydalıymış denemekten zarar gelmez ☺️🌸 bana çok dua edeceksin ❤️
Gzm_00 Ayisigi_012 izledim canım onu bu ay o kürleri deneyeceğim 1 yıllık evliyim yumurtlama görmeme rağmen gebe kalkamiyorum çareyi kür denemekte buldum 😔 elbette ederim canım benim 💜
Ayisigi_012 Gzm_00 ovulasyon testi alabilirsin yumurtlama zamanlarını öyle takip et daha kolay ve 2 günde bir ilişkiye gir ilişkiden sonra yan yat kalkma
Gzm_00 Ayisigi_012 ovulasyon testi kullanıyorum canım kız ayaklari havaya kaldırmayı duydum ama yan yatmayı ilk defa senden duydum 😂
papatya_ Gzm_00 Valla bendede pco,kist, yumurta tembelligi ne ararsan vardı soğan suyu denedim ilişkiden sonrada da bi kaç defa belimin altina yastik koyup ayaklarimi duvara dayayıp kaldım yarim saat öyle bekledim hamile kalmıştım 😂
Beyzaaa 7 gün kullanmak gerekiyor sabah akşam aç karna ılık olarak ben denedim adetimi düzenledi ama gebe kalamadım
papatya_ Gzm_00 bende adetim bittikten sonra 5 gün kullandım öyle çok kullanmadım zamana bıraktım yani kafama takmadım hiçbirşeyi oldu kendi kendine
Jasminaa Bende de bartholin kisti var onun için deneyeceğim inşAllah iltihapa falan İyi gelir adetim ama saraçoğlu adetten 2 gün sonra başlayın diyor