Gzm_00 canım hayır zaten hamile kalmak istemiyormusun adet bitiminde direk başlıyorsun sen YouTube’dan araştır ben senede 2 defa yaparım çok faydalıdır soğan suyu ardından testeredişli Aslan pençesi otu var onu aktardan alıp 15 günde öyle kullan İbrahim Saraçoğlu anlatıyor rahme çok faydalıymış denemekten zarar gelmez ☺️🌸 bana çok dua edeceksin ❤️
Soğan kürü
Ayisigi_012 izledim canım onu bu ay o kürleri deneyeceğim 1 yıllık evliyim yumurtlama görmeme rağmen gebe kalkamiyorum çareyi kür denemekte buldum 😔 elbette ederim canım benim 💜
Gzm_00 ovulasyon testi alabilirsin yumurtlama zamanlarını öyle takip et daha kolay ve 2 günde bir ilişkiye gir ilişkiden sonra yan yat kalkma
Ayisigi_012 ovulasyon testi kullanıyorum canım kız ayaklari havaya kaldırmayı duydum ama yan yatmayı ilk defa senden duydum 😂
Gzm_00 evet yan yatmakta var😁 dene bakalım
7 gün kullanmak gerekiyor sabah akşam aç karna ılık olarak ben denedim adetimi düzenledi ama gebe kalamadım
Ayisigi_012 deneyeceğim 😂
Bende de bartholin kisti var onun için deneyeceğim inşAllah iltihapa falan İyi gelir adetim ama saraçoğlu adetten 2 gün sonra başlayın diyor
Bana da kis olduğunu söyledi doktor soğan suyu kullanıyorum sizce faydasını görürmüyüm
papatya_ o ay hamile mi kaldınız soğan küründen sonra ?
Fairytalee 2. Ayda kaldım canım