Merhabalar kizlar. Ben bundan iki yıl önce bir tane düşük yaşadım. Ondan sonra da geçen ay bi kimyasal gebeliğim oldu :(. Merak ettiğim şey şu ki acaba böyle şeyler yaşayıp sonra hamile kalanlar oldu mu ? Doktor yardımı aldınız yoksa kendiliğinden mi oluştu ? Ne yapmam lazım nelere dikkat etmeliyim açıkçası bilmiyorum 🤷♀️ önerilerinize ihtiyaçım var ? 🙏
Kimyasal Gebelik
Valla bende 11 ay oldu evleneli evlendiğimizde böyle bişey başımıza geldi hala gebelik için uğraşıyoruz yapmadığımız şey denemediğimiz yol kalmadı adet düzenleyici folik asit fitiller ama gel gelelim olmuyor ben hiçbizaman koruyucu kondom falan kullanmadım şimdi acaba ondanmı diyorum prezervatifle ovulasyon testiyle ha bide doğurğanlık yağımı ne varmış losyon gibi yumurtlama zamanı koruyucu kullanmıycam artık yeni evli olduğumuz için çok çabuk zevke gelip deliriyoruz ve sık yapıyoruz belki o fayda cermiyodur diye geçiriyorum kafamdan başta eşim çok istiyodu bende ayak uyduruyodum ama şimdi benimde kafama takıldı koruyucu kullanmiom neden olmuyor diye
Evlendim 6 ay sonra hamile kaldım ilk kimyasal gebelik yaşadım değerlerim yukselmisti fakat adet oldum ve kanla atıldı gebelik . Adetim bittikten hemen sonra yine denedik hemen tuttu ve oğlum var suan
Kimyasal gebelik geçirdikten 2 ay sonra hamile kaldım ama tedaviyle oda 6+6 günlükken düşük yaptım
5858 tam da bunları yaşadım ilk evlendiğimizden 8 ay sonra hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım daha sonra hiç korunmamamıza rağmen 1 yıl sonra kimyasal gebelik yaşadım umudum tamamen tükendi ve artık aşılama yapmaya karar vermiştik herşeyi ayarladık önümüzdeki ay aşılama yapacaktık ki kimyasal gebelikten 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ve çok şükür nurtopu gibi sağlıklı bir kızım oldu kızım şimdi 14 aylık ve 2 aylık tekrar hamileyim umudunu hiç kaybetme ve sürekli dua et allahtan hayırlısını iste ve ben tam 2-3 ay boyunca günde 1267 defa inne rabbeke hüvvel hallakul alim bu duayı eksiksiz okudum ve bu duanın mucizesi olduğuna inanıyorum sende oku inşallah rabbim gönlüne göre versin