Merhaba arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi selülit ve popodaki sivilcelerle başım büyük dertte. Doğumdan sonra kendime hiç bakmadım,hala fazla kilolarım da var.Özgüveni olan biri değildim zaten ama şimdi iyice kötü hissetmeye başladım ve bu benim eşimle olan ilişkimi de etkilemeye başladı.Eşim hiçbir zaman fiziğim hakkında kötü yorum yapmadı hakkını yiyemem ama ben çok kötü hissediyorum uyanıyorum onun yanında şort giymeye,cinsel birliktelik olacağı zaman tanga giymeye…ve özellikle ışıklı ortamda beni görsün istemiyorum gece lambası da dahil🤦🏻♀️Sivilceler için kese ponza taşı diye duymuştum ama faydasını göremedim. Popom şekil olarak güzel aslında liseden beri tüm arkadaşlarım söyler bunu ama ben beğenmiyorum sivilce görüntüsünden dolayı aksine utanıyorum sanki pis,temizliğine dikkat etmeyen sık sık çamaşır değiştirmeyen biri gibi hissediyorum.Benim gibi aynı durumdan muzdarip olup çözüm bulan ya da önerileri olan var mı acaba? Eşimden kaçmaya başladım artık zaten her zaman isteyen bir adam değil oldu bitti,iyice uzaklaşsın istemiyorum.
Selülit ve popoda sivilce
Tazeannee Merakımdan internete yazdım bunları buldum😊
İşte kalçada sivilce çıkması nasıl önlenir sorusunun madde madde cavapları…
1- İlk olarak dar kıyafetler giymeye kısa bir sürede olsa ara verin.
2- Terlediğiniz anda duş alın ve terli durmamaya özen gösterin.
3- Haftada en az bir kez kalça cildinizin pul pul dökülmesini sağlayın. Gözenekleri tıkamayacak bir lif ve krem kullanın. Bu işlem ölü cilt hücrelerinden kalçalarınızın arınmasını sağlayacaktır.
4- Pedlerinizi ve tuvalet kağıdınızı seçerken esans içeren ürünler olmamasına dikkat edin.
5- Pamuklu iç çamaşırları her zaman sizin için daha sağlıklı olacaktır.
6- Kıyafetlerinizde ve çarşaflarınızda alerjen olmayan ve esans içermeyen deterjanlarla yıkamaya özen gösterin.
Tazeannee İnternetten kalça için yapılan maskeler varmış onlardan da alabilirsin
Tazeannee [upl-image-preview url=//i.imgur.com/uJ8vZuM.png]
Yorumlarda güzel
Esmerimmm çok teşekkür ederim zahmet edip yazmışsınız bir sürü güzel bilgiler.Maddelerin hemen hemen hepsini yapıyorum sadece ara sıra dışarıya çıktığımda dar pantolon giyiniyorum o da kısa süreli.Maskeye de hemen bakıyorum ☺️