Kizlar slm bn kidstn katilmstm buraya orasi lincci tayfa oldgu icn konusulmuyo.Sorum şu esim cok sex düşkünü biri deil ayda 3 kez bazn 2 kez oluyo ilişki ve bunu istemiyorum evlilikte cinselli onemli deilmi soncta arkads gbi herhangi biriylede yasanir soncta.Böyle eşime sex si sevdirip aliştirabilcegm olmazla olmazi haline nasil getirebilirim siz neler yapiyosnz mesela varmi böyle yaptgmda hemn yoldan cikr dedgnz bi hareket veya baska bişey. Bide en erkeklerin en cok sevdigi pozisyon nedir sizce.Biz genlde misyoner yaprz ama esim bazn doggy de istiyo onu sevdgni düşünüyorum doggy den baska can alici pozisyon varmi onerinz
Pozisyon(sex)
Ayakta da güzel oluyor yada siz ters üzerine çıkın
Antisosyall mesela varmi böyle yaptgmda hemn yoldan cikr dedgnz bi hareket veya baska bişey.
Eşini tanıyorsan onları sen bilirsin ancak. Mesela ben saçlarımı yukarıdan at kuyruğu yapıp dar şort giydiğim zaman eşim yükselir ister istemez. Sende hoşuna gidecek şeyleri bulmaya çalış.
pozisyona gelince de erkekler genel olarak doggy seviyor sanırım.. Ama bunlar ve daha bir çok güzel pozisyonlar var dene 🤞
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/hbAzLBe.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/oiXXsdy.jpeg]
- Düzenlendi
Antisosyall bizimde ayni sekildeydi ayda 2 3 anca oluyodu dogumdan sonra degisti azaldi tabi. Ben esimle konustum direk mutlu degilim dedim iliski sıklıgını arttirmak istiyorum mutlu olmak istiyorum dedim. Ona sormadan geciktirici aldim urunun geldigi gun oda gordu bisey demedi sonrasinda duzeldi problem. Farkina vardi bence sizde fark ettirin istediginizi sonucta dogal hakkimiz buda bizim. Pozisyon olarakta esim misyoneri cok seviyorum dedi bazilarida doggy seviyormus burda okuduguma gore en guzeli deneyerek kendi hazz aldigin pozisyonu bulmalisin
Biz şu sıralar ayakta yapmaya bayılıyoruz eşim cok seviyor benimde en sevdiğim pozisyon oldu
Antisosyall bende ordan geldım ask olsın 🤣🤣 pozsıyon konusunda bende coo yetersızım mıllet ne pozsıynlar yapıyo ya peh
Kirpapatyasi ayakta nasıl oluyor acaba biz daha hiç öyle denemedik de
Htddd sen duvara tutunuyorsun hafif egiliyorsun esinde arkana geçiyor Vallahi o kadar pozisyon denedik en iyisi buydu
- Düzenlendi
Summer-love1 uzerine ters bi kez ciktim ondada hamile kaldim😂 Yani o ay hamile odlgmu ogrendim ve o pozisyonu ilk kez yaptgmz icn ona bagladim
Antisosyall ha ha kız allah seni ne yapmasın 😁😁
Miskin ilk resmi 1 kez yaptik ondada onay hamile oldgmu ogrendim 2. Resmi denemedim onun tam tersini denedik bi kac kez bnm sirtm donuk yani bakiyrm boyle pozisynlra aslinda ama is oraya gelnce eşime su pozisyonu yapalm diyemiyorm sorn o
Tirilaylaylom hangi geçiktiriciyi aldınız
Tirilaylaylom Bende misyoner seviyorum esm bazn doggy istiyo 3.4 pozisyon yaprz genelde 1.2 kez farkli bisyler denemstk ama onlr 1 defada kaldi.Cok duskn deil esim dogm yaptgmda ilk 40 gün hergn gidip gelp ne zamn iyilesicksn faln der dururdu ama degisn bise olmadi yinede bide afedrsn hemn zevk alip bosalir 5 dakika falan anca yani bazn dha kisa biseyde anlamiyorm bisey anlamayinca bnde yapmk istemiyrm prezervatf almayi dusunuyo korunma yontemi icin oda geciktiriyo die okumustm biyrde ama denemedik icn bn istemiyrm onu ama esm alip korunmak istiyo bi anda geri cekiliyo ama riske atiyorz yani geri cekilmyle korunuyorz sadce bebegm dha 7 aylik
Kirpapatyasi Ayakta bi kez yapmistik bizde bi bacaginizi esinz tutuyo demi ayakta dedignz omu yoksa farkli bi pozisyonmu