bitterdelisi24 Bazi pozisyonlri bnde olk duyuyorm😂Jemn girp googledn bakiyrm naislms die bilmedgm ciknca
Pozisyon(sex)
Summer-love1 bebegim 7 aylik kiz onu suan yapmaya cesart edemem hahah cocuk dusundugm zamn o sekle tekrar giricem😂
Antisosyall bencede yapmayın size yaramıyor 😁
Summer-love1 haha aynn
Antisosyall benim eşimde düşkündür ama çok yanaşmazdı bana baktım öyle olmuyor her gün ben çağırıyorum uzun zamandır firesiz gidiyoruz. oralı çok istiyordu yapmıyordum bu forumdan alıştım ona da yerli yersiz sürekli oral yapıyorum bayılıyor bu duruma 😃 gecen telefonla konuşuyordu indirdim pantolonu başladım çıldırdı 😃
Kirpapatyasi tamamdır teşekkür ederim 🌸
Antisosyall Hayır canım neden öyle yapıyorsun söyle pozisyon değiştirelim diye istediğin zaman
Birgariphanci Düskünse neden yanasmiyoduu duskn olan duramzki.oral esimde seviyo bazen yapiyorm ama o bsta geln zevk suyu midemi bulandiriyo ama yapincada hoşuna gidiyo.Genl olark sexse düşkünlugu yok yani mesela bi tesavuz olayi duysak konuşsak mesela serefsizler ne buluyo bu et parcasinda der.Yanlis anlasilmasin bu dedgm onlri asla savunmuyorum tabiki tepkisi o sekilde olur yani
Biz ikimizde çok düşkünüz. Fantazi kıyafetler var başka oyuncaklar var 🙈. Mesela pozisyon için zarlarimiz var 😂 mekan ve pozisyon zarları atıyoruz hangileri gelirse onu yapıyoruz 😁😁
Istediğinizi eşinize açık açık söyleyin herkesin sex düşkünlüğü değişiyor tabiki ama aranızda orta yollar bulmak lazım .
Daha sonra böyle şeyler alabilirsiniz denemek için belki eşinizin de hoşuna gider.
Miskin Mesela esim laf atar bna fantazi giymiyorm diyo bi kactne var aslnda oyle dolapta yatir bari cope at ise yaramiyolr diyo.Gecn gn konusu gecti bnde dedim giyersem gulersin mahcup olurm diye giymiyorum dedim niye gülücem sen giy nasilsa sonunda s…cem dedi😂
Dilaylaa Fantazi cok abartili olmasada var bi kac tane ama giyemiyorum utangaclik oluyo diyceksn admla o isi yaprkn utanmiyosn ona mi utaniyosn ama oyle bi his geliyo bna tam giyim doyrm o hisle vazgeciyrm.Esimde diyo bari cope at bi ise yaramiyolr gitmiyosn.Giysem ister eminin.O zarlar nasl kagida falanmı yazdinz pozisyonlri
Antisosyall Google girin. Kamasutra zarları yazın çıkar bakın mutlaka . Utangaçlık için birşey diyemem az önce başka postada yazdim. Mesela ben iki kadeh şaraptan sonra herşeyi yapabilirim . Biraz rahatlamaniz lazım . Alkol almasaniz bile bı kez cesaret etseniz emin olun devamı gelecek . Yani altı üstü bir kıyafet oda sizin eşiniz . O tür kıyafetleri artık dışarıda bile giyiyorlar . Kendinizi bunları düşünerek cesaret verin .
Sonra devamı geliyor emin olun .
Antisosyall Ama senin düşüncen çok yalnış bence.Neden gülünesi olsun. Sen kendini beğen ilk önce, kendin için giyin kii enerjin karşıya yansısın. 😻 Adamı şaşırt artık da, bi giyin coşsun 😂
Antisosyall yok duvara yüzümü dönüyorum esimde belimden tutuyor