WhiteAngel Ilk evlendigmzde yapmıştı eşim bna oral ondn snra olmadi dha istemedim oda üstelemedi aslinda cok zevkliydi ama bidhada yap diyemedim.Ben bi kac kez oral yaptm oda esim istedi die

bitterdelisi24 cokta güzel oluyor yatakda dizlerinin üstünede cokebilirsin ellerinide koy. Doggy - dog yani köpek gibi 4 ayak üstünde öyle düsün😉 baska bir postdada söylemiştim dünyanin en dogal seyi bu olay cekinmeyin utanmayin en fazla yok der 1 gün sonra unutur adamlar öyle biliyorsunuz🤭😀

bitterdelisi24 googlea bir kamasutra yazip baksana neler neler var🤭 bu kamasutra bile sayilmaz😀 tabikide her kadinin vicutu ayni degil acirsada yok vazgectim yapma aciyormus dersin olur biter😀

Antisosyall valla bende konusamiyordum burasi saolsun. Konusurken agladim htta esim kırılır diye vicdan yaptim ama dedim bi kerede, kalma olmuyo ya hic denk gelmedim oyle icimde kaldi diye hem kalsa nereye gidecek geri ayni yerden cikacak 😄😊

Antisosyall ben kucak eşimde doggy seviyor 79 kiloyum normalde kucakta çok zorlanirdim ama en son ki çok efso birşey oldu adetim bitsede tekrarlasak tadı damagimda kaldı 🥰🥰🥰😍😍😍

Antisosyall icinde yoksa olmuyor vesselam neleer yaptm ben cok atesliydm amma benim ateşim sondü onunki hala alevlenmedi 😊😊😂

bitterdelisi24 Hayir aksine ckk zevkli oluyo yatakta dizlerinizn uzerine ckuo one dogru ellerinz ustune egilin köpek duruşu gibi yani ama siz bosaldiktn snra devam edersnz hafif bi yanma oluyo herkeste olmayabilir