Arkadaşlar bu işle uğraşan anlayan varsa posttan yardımcı olmak yasaksa özelden bana bilgi verebilirmi binance indirdim bu işin inceliklerini öğrenmek istiyorum alttan toplamak ne demek ben yüksek paralar yatırmayacağım ilk etapda rusyada yaşıyorum bana bilgi verebilirmisiniz bilgisi olan varsa 🤗🤗🤗şimdiden teşekürler

Ruzgarin_kadini kaç para yatıracaksın . Ben binance kullanmıyorum paribu ve gate.io kullanıyorum . Alttan alma konusunda kendimden örnek vereyim Mayıs ayında dogeye 1000 tl atmıştım tanesi 5 tl den aldım , şuan dogenin tanesi 2,5 tl . 1000 tl daha attım yani ortalamamı düşürmüş oldum . Altın gibi düşün düşükkken alırsın yükselince satarsın . Ama bunda batınca tam batıyorsun kahretsin

Olivetti son cümleye kadar bende yatırmayı düşündüm 🙈 son cümle kararımı değiştirdi 🙊🤣 risk sevmiyorum 😁

ZRaporu risk bende pek sevmezdim ama kazandığın paraları görünce sevmeye başlıyorsun 😂😂 2 ay önce 25 K kaybetmiştim düşün , şuan 10 K yı 49 K yaptım . K demek kolayıma geliyor nolur bahar candan mısın deme 😂😂😂

Olivetti buranın para birimiyle söyleyim 1000 ruble gibi bi parayla başlayacağım sonrasında arttıracağım ama ilk etapda riske girmek istemiyorum

Ruzgarin_kadini hımmm baya azmış. Ben 2 bin TL ile başlamıştım. En azından 500 tl ile başla bence. Binance nasıl kullanılır bilmiyorum ama onun dışında başka sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin .

Olivetti ben ilk başta denemek amaçlı o kadar az bi parayla başlayacağım ama inceliklerini öğrenirsem 5000 rubleylede başlayabilirim onun dışında alttan toplamak ne oluyo

Olivetti yani daha hiç bilmediğim için 5000 ruble hiç etmek istemiyorum şöyleki 5000 ruble tl karşılığı az olsada burda 4 kişilik bi ailenin bi haftalık masrafları bide alacağım coinlerde buranın para birimine göre olacağından 1000 rubleyle başlamak istedim küçük paralarla başlayıp işin inceliklerini öğrendikten sonra arttırayım diye düşünüyorum

Ruzgarin_kadini alttan toplamayı açıkladım yukarıda . O zaman 1000 ruble ile başla , aldığın coinin tanesi 15 ruble diyelim aldın 15 ruble den . 3 gün sonra değeri düştü 12 ruble oldu . Sen kendi cebinden 500 ruble daha yatırırsan alttan toplamış oluyorsun yani ortalamanı düşürmüş oluyorsun doğru hamlede bulunursan kar edersin alttan toplayarak

Olivetti hmm tamam kafama takılan bişey olduğunda sana sorabilirim demi acayip merak saldım bu işe hedefim milyonlar kazanmak olmasada var bazı hayallerim bide ben çalışan bi insan ken şuan rusyada eve tıkılıp kaldım çok sıkılıyorum coinlere sardım 😁

Olivetti yani anladığım kadarıyla misal 15 rubleden aldığım coinler 12 rubleye düştüğünde ben cebimden tekrar 500 rubleyle 12 rubleden coin aldığımda ve değeri tekrar yükseldiğinde o 12 rubleden aldıklarımdan kâr etmiş oluyorum doğru mu?

Ruzgarin_kadini evet iyi sarıyor telefonu bırakamıyorsun elinden 🙂 inşallah iyi paralar kazanırsın

Ruzgarin_kadini aynen öyle . Ama bence ilk başlarda o toplara çok girme . İyice araştır kar edeceğin bir coine yatır paranı . Araştırdıkça ve kazandıkça işi öğreneceksin o zaman alttan almaya başlarsın .

Olivetti alacağım zaman sana sorarım hangisi kar ediyor diye bir iki güne kadar yatıracağım parayı şimdi piyasaları falan araştırıyorum binance yi inceliyorum

Olivetti Ben 2 bin yatırmıştım 250 TL kârım oldu bugun direk sattım😂 ben anlamıyorum kardeşim haber veriyor kârın bu kadar diye. Risk sevmiyorum 😂 gram hesabımda da 530 iken satmadığım da pişman olmuştum 505 den satmıştım iyice düştü şimdide