Dolunayy düştü ama yine çıkacak altın ihtiyaç hasıl olmadığı sürece satmaya gerek yok altın her zaman risksiz ve karlıdır ☺️

Olivetti hepsini sattım biraz daha düşmesini bekliyorum . Alsam mı beklesem mi bilemedim şimdi

Dolunayy coin belasına bulaşmasam altın alırdım şuan 487 lira altın . Yılbaşında 600 olacak diyolla 😂

Ruzgarin_kadini geldi kırmızıoje 🤣 ben bi kaç aydır hiç dokunmadım bile piyasa sağlam çökmüştü o an alman lazımdı aslında. Şimdi düzelmeye başladı hep kârdaydım zaten ama çok azalmıştı şimdi tekrar kâra geçti. Telegram açıp orada bazı gruplar var onları takip etmeni öneririm. Acelen yoksa panik biri değilsen kazanırsın

Ruzgarin_kadini Esm oynamsti bi ara 100 tlyi 2 haftada 2.500 yapti ama snra dustuler herkes geri cekilmsti suan tekrar yukselise gecmis esm bi 100 daha koydu ama eskisi kadr aetrmi bilmiyrm.Dusukken alip yuksekken saticaksn isn mantgi o

KirmiziOjeli yok panik biri değilim acelem de yok umarım becerebilirim sadece evde oturmaktan uğraşacak iş arıyorum ve karar verdim coine bulaşacağım 😂😂😂