Aysefatma Selam kızlar,yaklasık 3 ay önce dogum yaptım hic regl olmadım 10 gün önce de spiral taktırdım kanamam azdı leke seklindeydi iki gündür de baya kanamam var regl olabilir mi bu?
Pandora Aysefatma spiral etkisiyle belli bir süre kanama olabiliyor. Gününüzü, ağrınızı takip ederek doktora danışın.
Bahars_ Aysefatma benimde aksine spiral taktigimdan beri tek bi defa adet gordum (aralikta dogum yaptim subatta taktim) ve mayis ta oldum hala da adet olmadim bende bu spirali cikaracam ama su an doktorum tatilte
Antisosyall Aysefatma Sogumdn snra 4 ay olmasina 1 hafta kalmsti ilk adetimi oldm 7 aylik bebegm 4 kez faaln oldm.Bide spriali adetin 3. Günü takiyolr adet olmadiysanz nasil sprial taktilar
Aysefatma Bahars_ normal mi 3 ay boyunca olmaması acaba sordunuz mu doktorunuza pisman oldum taktırdıgıma
Pandora Aysefatma bazılarının vücuduna iyi gelmeyedebiliyor geri çıkartılıyor. Bu şekilde olan tanıdıklarım da var. Bence yine konuşun doktorla veya başka bir doktora sorun. Ben de taktırdığımda 10 gün falan kanamam olmuştu fazla şekilde sonra leke leke devam etti belki bu şekilde 1 ay sürdü cinnet geçirecektim gerçekten. Doktorum normal olduğunu vücudun 6 ayda ancak alışacağını söyledi ve öyle de oldu. Bence farklı bir doktorla da görüşün.
Aysefatma Antisosyall isvecte yasıyorum o kadar sacma bir sistemleri var ki üstüne basa basa henüz regl olmadım dediğim hâlde bir sey olmaz diyip taktılar su an afedersiniz su gibi kan akıyor henüz 2 hafta oldu taktıralım cıkarmak istiyorum olur mu ki öyle
Antisosyall Aysefatma istediginz zamn cikarttirabiliyosn bi tanidgm taktirdi 2 hafta once ondada kanama oldu ama okdr asiri deil bildgm kadiyla bide kokulu akintisi oluyomuş. Kasik agrisi faln 40 gunde yerlesiyoms anca o surede kasik agris olurmuş kanamada ara ara o lekelenme seklinde 6 aya kadr olurmus
Aysefatma Antisosyall aynen zaten 2 gün öncesine kadar kokulu akıntı seklindeydi gecer dedi ama 2 gündür böyle oldu yarın ilk isim çıkarttırmak olacak
Antisosyall Aysefatma Adet olunca taktirn genlde oyle zaten adetn 3. Gunu takiyolr çünkü adetliyken rahim aciliyo ve daha iyi yerlesiyo