Prens_prenses_Annesi Nietzsche aynen ya hep yapıyorum gel gör sınavda çok basit bi hareketle kalıyorum hep heyecan
Prens_prenses_Annesi Laledmrrr sadece L park değil yokuşta duracaksın L yapacaksın paralel yapacaksın 25 Mt geri geri gideceksin bide ani fren yapacaksın . Mübarek sanki pilot olacağız 😂🤣
Blkz_07-01 ZRaporu ben manuel aldım hepsini tek sefede geçtim.ama hocama baya upraştırmıştım derslerde eşim de baya korkutrum o öğretirken 😂😁alamazsın dedi aldım ama kendine güven biraz.benimde hiç umudum yoktu ama başardım.kendine güven akışına bırak
hayatbuiste Prens_prenses_Annesi 5 kez mi hakkınız vardi. Benim 12 sene oldu ehliyeti alalı. Şimdi direksiyonda bilerek bırakıyormuş hocalar diye duyuyorum hep.
Prens_prenses_Annesi hayatbuiste 4 hakkım vardı bitti dosya yandı yenisi açıldı bunda da 1 hak gitti kaldı 3 hakkım inşallah geçerim . Bile isteye bırakıyorlar aynen sınav parası için
Momm2260 Prens_prenses_Annesi heycan. Yapıyosun. Sanırım. Oncesınde baska ara a kullan. Canm eşinle. Falan. Bıraz rahat ol bnce.
Prens_prenses_Annesi Momm2260 öncesinde kursun arabasını kullanıyorum ama gel gör ki sınav günü komisyonu görünce titremeye başlıyorum
Momm2260 Prens_prenses_Annesi canm. Rahat bırak kendını. Yoksa boyle olmaz. Yani sıkıntı yapcak bily yok dusunmemeye caliş
Hayat_ Prens_prenses_Annesi ben 5 sene once yaptim ehliyeti arkamda bir kadın vardı hoca da ona bak izle gibi sozler söylüyordu sinava hazirliyordu sinava girdiginden esinin haberi yokmus 5 kere falan kalmis esi sinirlenmis artik cunku baya para gitmis esine araba falan da almis kadin hamileydi o sinav gunu esinden gizli girmişti ve yine kaldi sinavda bebegini düşürmüş uzuntuden sonra geçmis sinavi. Sitres yapmayın sakin olun