Prens_prenses_Annesi kalmanın sebebi muhtemelen stres endişe panik bu duygular bildiğini unutturuyor sınav anında sınavda defilmks givi sadece bildiklerini yap her parkurda yalnızca o parkuru düşün bir parkur bitince diğerine odaklan aynı anda hep sonrakileride düşündüğün için panik yapıp o an yaptığın parkuru hatalı yapıyorsun muhtemelen 20 saat ders aldım bilmeme rağmen hatta son saatlerde direksiyon hocam sohbet havasında geçiyordu ben sürüyodum kendi kende pratik yapıyordum uyarı bile yapmıyordu yani o derece ama ilk simavda sınav bitimine iki parkur kala kaza yaptım arkadan vurdu biri ve diğer parkurlar için daha vaktim olmadima rağmen aynı araçtan gelip kullanabilirsinix demelerine rağmen almadılar bende soğukta ifade iicn üç saat bekledim onun üstüne hasta oldum astım olacaktım neredeyse sonra o halimle sınavlara gittim tekrar ne olduysa panik yaptım iki kere daha kaldım sonra dilekçe sonucu geldi işte ilk simavdan kaldı gözüküyormusum yani ,3 hakkın bitti bu şon şansın dosya yakacaksin dedi hoca bana bu sefer kalırsan seni ben döverim dedi😃😃 sonra o iş vende dedim tabi attım vitesi bire bam bam bam ve geçtimmmmmm 🤣🤣 şimdi ne mi oldu araba kullanmayı çok sevsemde bir senedir şoför koltuguna oturamadim çünkü Kıbrıs’tayim ve trafik sağdan akıyor kuraları da değişik çıkmıyorum trafiğe 😃😃😃 ama o konuya da el Aticam önümüzdeki günlerde boşuna mı aldık dimi😎😎😎