• Muhabbet
  • Kızlar bakarmisnz eşim hakli mi

Hayatinzevki eger gercekten bir koku varsa sizde soylemis olabilr ama soyleme sekli yanlis.baska biseye sinirliydide sizdenmi cikardi acaba..temizlige onem verirmisiniz peki yani bu soyledklri dogrumu

Hayatinzevki ne demek canım sen asla kendini üzme elinden geldiğince yapmaya çalış ve sürekli onun kusurlarını soyle o artık kendini senin yanında kirli hissetsin

Hayatinzevki sidik kokusu nasılmısss pes ya salak nasıl konusuyor o.! bari ıncıtmeden desin havalar sıcak ter korkuyoruz falan imalı konussun bari hanzo

Söz konusu üslup olunca hiç kimseyi tanımam.🌼 sende bu şekilde o saygı görmek istiyorsa saygı gösterecek esin

Hayatinzevki kızdıpını belli et bence ve sürekli sende ona koktuğunu söylede biraz empati kursun bırak çoçupu gir duşa bakmak zorunda nasıl bakmıyo

Hayatinzevki azına azına vurcan ne sanıyor herkadın cokmu guzel kokuyormuş logusayken haftada birkez duş aldıgımda şükrederdim oda dusa gırme surem 5 10 dk en fazla ister istemez kokuyordum parfüm deodorntta kullanmazdım cocugu emziriyom diye kokuyosun yani yapcak bişey yok o dönsünde kendine baksın kusura bakma ama denyo bunu tatlı dille söyleyebilirdi rahatsız oluyorsa cok ayıp yaptıgı kıyamam askım cocukla ilgilenmekten dus alamıyon sen gır dusa ben bakarım cocuga dese bıle anlardın ne demek istediğini bu acık sözlülük degil patavatsızlık aynı şekilde bu performansı senden bekliyorum ezdirme kendini en ufak kokmasında biraz uzak dur cok kokuyon dıyı ver

Söyleyiş şekli yanlış ona lafım yok… Fakat günde 5 dakika duşa girmek de çok zor olmamalı. Elbet bebeğinin uyuduğu 5_10 dakikalık zaman dilimi vardır.
Kimse için değil kendin için ve günde defalarca kucağına aldığın belki de emzirdiğin bebeğinin hijyeni için bence sen de biraz kendine özen göstermelisin

Hayatinzevki olabilir de ayak koyabilir benim eşimin kokar ben yıka derim ama su var şükür tuvaletlerde taharet alınır niye kokasın ha koktun diyelim güzel bir dille söyleyebilir yani ha sizde banyo yapın akşam geldiği zaman ben çok yaparım eşim kızar hatta çok yapıyorum boş yapıyorum diye

Hayatinzevki ilk evlendiğimizde eşim bana sürekli ağzın kokuyor derdi seninle öpüşmek istemiyorum acı çekiyorum diyordu kendide siğara içer ağzı leş gibi kokar ter kokar yatağa duş almadan girer vs.ben de senin gibi ilk başta söylemiyordum kalbi kırılmasın diye ama baktum hep beni eziyor ben de söylemeye başladım ağzımı temizllettim bir klinikte bir daha demedi

Pcoslu1anne 10 aylık bebeğim var. 2. Ayından itibaren gündüzleri 45 dakikadan 2 uyku uyur en fazla. Ve bana aşırı düşkün

Eybul Benim bebegim de 7 aylik bazen gündüz bile uyumuyor gece uykularinda giriyorum duşa

Eybul Uyandiginda cok agliyor öğlen bende ya duyamazsam diye gece esim evdeyken giriyorum daha rahat oluyorum