Hayatinzevki o sizin kalbinizi bu şekilde kırabiliyorsa siz neden kıramıyormuşsunuz. Kusura bakmayında eşiniz sizi yerin dibinede gömse siz ses çıkarmassınız. Siz ses çıkarmadıkçada o üzerinize gelir. Tavrınızı koyun duracağı yeri bilsin. Nazik şekilde uyarabilirdi. Tam bir patavatsızlık. Ne olursa olsun o şekilde bir cümle kullanılırmı. Ağzının payını şöyle güzel bi şekilde vermiyorsunuzki. Ben çok öncelerde sessiz sakin bir insandım kimseye ses çıkaramazdım. Benimle dağlı, dağdan gelmiş diye dalga geçerlerdi. Şimdi o dalgayı geçenler gelip diyorki sen herkese ağzının payını verirsin sen susmazsın. Bana yapılmayan bir haksızlığa karşı bile susmam. Bir güzel ağzının payını veririm. Karşımdaki babam bile olsa öyle güzel ağzının payını veriyorumki duracağı yeri biliyor. Yok öyle herkes söylesin ben susayım içime atayım. İstedikten sonra kendşnizi hayli hayli değiştirebilirsiniz. Tavrınızı koyun konuşmayın, yanaşmayın, çaresizmiş gibide gçrünmeyin eninde sonunda bana geri döner kafasıyla bakmasın. Burnunu sürttürünki bidaha cesareti olmasın. Olay sizde biter.