2mucize Cupcake benimki 6 yıldır diyo ne yaparım ne yaptırırım kırmızı noktam midem bulanır malesef ilişkide herşey mübah diyemiyorum ha oda gerçi ısrar etmez der ama üstelemez yapıp zevk alan bayanlarda var yapmak istemiyorsan yapmazsın
Orange-woman Cupcake çikolatayla deneme sakın ben normalde severek yapıyorum geçen nutella sürdük hiç sevemedim tiksindim yıkayıp devam ettik
Kamelia Nietzsche niye öyle dediniz ki ya 😄ben çikolata sosuyla yapmıştım eşime tadı gayet güzeldi ama . Şap şup yalamıştım 😂
bitterdelisi24 Cupcake sacma kısmı ne. temizse bence skıntı yok cıkolata falan ıslerıne girmyın asıl öylesi iğrenc
Dolunayy Cupcake Çikolata sos falan bence vaziyeti daha çekilmez yapıyor düşüncesi bile midemi bulandırıyor tabi tercih meselesi😅
KirmiziOjeli Cupcake saçma mı 🙄 nesi saçma geliyor merakımdan soruyorum 😅 çikolata işine dedikleri gibi bence hiç girmeyin
Birgariphanci Cupcake aslında çok güzel ya 🤣 duş aldıktan sonra sıkıntı yok bana göre bende kaçıyordum ama kaçılcak bir şey yokmus benim çok hoşuma gidiyor artık
Prenssannesi Birgariphanci peki yaladiktan sonra zevk suyu gbi bişey geliyo onu ne yapıyorsunuz iğrenç değil mi o tadı faln
Dolunayy Cupcake daha çok soğuma da..😂 Kıl tüy yoksa duş alıp geliyorsa yaparsın bence ya yani zevkli bile gelebilir ama adapte ol😂 boğazına kadar çok götürme öğürürsün ucuyla takıl😂
Nietzsche Kamelia kişiye göre değişiyo demekki 😂o gelen tuzlu sıvıyla çikolatayı düşündümde ıykk 😂😂belki de çikolata sosu iyi oluyordur ,bizimki nutellaydı 😂😂