Dnz_3434 Kızlar merhaba ben yeniyim burda 1 yıllık evliyim 2 aylık kızım var bir tane eşim bana yaklaşmassa ben asla yaklaşamıyorum utanıyorum bunu nasıl yenerim
zarifhanim Dnz_3434 merhaba,loş ışıkta yada karanlıkta teklif etmeyi deneseniz, hani göz göze gelmeyince utanmazsınız belki. Sonra eşiniz karşılık verince devamı gelir ☺
Sessiz_Nota Dnz_3434 Oncelikle o senin eşin aranizda ayip utanma gibi şeylerin olmamasini duşunup rahaatlmaya caliş.Guzel bi gecelik giy uzan yanina.Başini gogusune koy.Elinle yavaş yavaş gogusunu okşa ucuna denk gelince direk yukseliyolat zaten.Sonra yavaştan opuşmeye gec.Bir kere yapsan arkasi gelir.Utanma 😊
[silindi] Dnz_3434 ben ilk baslar zifiri karanlıkta devam ettik dalga geçiyordu nereye girdiğimi ben niye göremiyorum falan😅😅 sonra gece lambası mofuna donduk sonra gunduz gece Allah ne verdiyse zamanla zamanla utanmıyorsun
Dnz_3434 zarifhanim Sessiz_Nota Evet olabilir deniycem bu söylediklerinizi. eşim bu durumdan sıkıldı zaten ben demesem gelmiyorsun neden utanıyosun diyor
zarifhanim Dnz_3434 Sadece utancınızı 1 dakika gizleyin, elini tutup odaya götürseniz bile devamı gelir. Çekiniyorsanız diğer odadan mesaj atın, yataktayım seni bekliyorum diye. Cesaret bir dakika, sonra geceler geceler vay anam vay 😄
Sessiz_Nota Dnz_3434 Evet ya kasmayin kendinizi.Kucuk bir adim atarsaniz devami gelir zaten.Başarilar☺😁
Antisosyall Dnz_3434 kiyafetle banyoya gir havluyu odada birak esine havluu getirirmisn de getirdgnde gönderme beraber islanin snra orda soyunn iste geriisini anladn Banyo fikri zarifhanim onun hahahah dierinide fikir olsn die yazdim hic denemedim yanlis anlasilamsn