Sırf yargılayacaklar için yeni Bi hesap açtım arkadaşlar aranızda anestol kremi kullanan var mı anal ilişkide, uyuşturucu özelliği varmış galiba ağrı acı hissi olmuyormuş öylemi gerçekten dediğim gibi yargılayacaklar hiç yazmasın 👍😊
Anestol krem?????
Leyla1995 doymuştum
Leyla1995 Kimsenin yargılamaya hakki yok ki zaten burada oyle bir durum olmaz merak etme 🤣 Ben kullandim hatta hala kullanıyorum gerçekten çok ise yarıyor ben zevk de aliyorum hatta
2mucize hic denedinmi?
Leyla1995 ben almanya bir sprey kullaniyordum eros markanin orda 10€ luk seye burda 200 lira vermek cok zoruma gittigi icin almadim ama burdada var o. Cok iyi jele bile gerek kalmiyor. Ilgilenirsen internetten bulup atarim sana.
Kremi bilmiyordum tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim bende merak ettim 😀
Kirmiziojelikadin tabiki hayır Allah korusun ne eşim ne ben sevmeyiz böyle zararlı şeyleri
Leyla1995 Ben denedim uyusuyir ama yine aciyor 😁😁😁 ve eşin geç boşalıyor onunkide uyuşuyor
Leyla1995 yargılamak degıl asla ama ilerde pişman olablirsin saglık acısından
Leyla1995 valla ilk defa senden duydum bi ara kolum yağdan yanmıştı anestol vermişlerdi başka amaç için kullanıldığını bilmiyodum 🤣
2mucize bizde elhamdülillah müslümanız ve biliyoruz günah oldugunu ama hicmi yalanin yanlışın olmadi günah oldugunu bile bile. Herkesin var. Ona bakarsak dil ve el kullanimida caiz degil ama hicmi kocan seni ellemiyor yada sen onu. Oyüzden bence bu mevzuya hic dinimizi karıştırmıyalım.
Öbür konuya gelicek olursak evet zararlıda dikkat etmezsen ama doğru yaptığınızda o zevki tarif bile edemezsin. Yapanlar bilir benim ne demek istediğimi. Burda birkac şeyi aciklardim ama cok acık olur ama bir kadının tek sevk aldigi yer vajinası degildir bir iyi düsünün bence😉
Lagosiyawo bnde burda Bi bayandan duydum canım bşk kullanan oldum diye sordum İnternetten baktım ağrı için yanık VS, kullanılıyormuş
Kelebekler yani abartılacak Bi acı mı normal mi canım bunu merak ediyorum şahsen
Kirmiziojelikadin vallahi tmm ufak tefek şeyler yapıyoruz ama bunda bi kavim helak oldu valla ne dil ne bu yapmayız yaşım 28 bana göre dini boyutu demiyorum hanfendiye sağlık açısından o kadar zararlı ben sağlık okudum ondan biliyorum
2mucize erkek deyilim buna emin olabilirsiniz sizin tek zevk noktanız vajinanız olabilir herkes aynı değil maalesef yorumunuz için teşekkür ederim
Leyla1995 anestol kremi farklı bir yerimi uyuşturmak için denedim ama hiç uyuşmadım öylece duruyor kremin devamı , eşim yanımda olsaydı denerdim ama maalesef 😅😅😅
2mucize birtek anal yoldan degil aids korunmasiz normal ilişki yaşandıgındada bulaşiyor yoksa benmi yanlis biliyorum saglikci sizsiniz ya🙃
Benim size karşı yorumumda demekki kadın bu konu hakkında bisey ögrenmek istedigi icin acdigi bir konuşmada sizin yorumunuz bana cok sacma ve gereksiz geldi icindi kusura bakmayin.
Kirmiziojelikadin yapmıycam şeyi neden sorayım sizce penisin ucuna bok gelmesi çok sağlıklı herhalde Allah yapacak olursam yaptığım gün canımı alsın o kadar iğreniyorum Helak olmuş bi kavmin yaptığını yapmaktan yana değilim ha korunmasız ilişkide bulaşma olasılığı daha düşük çok eşli olmadığın sürece bulaşmaz tatlım
Kirmiziojelikadin demi aynen 😊
Leyla1995 ben baska bi jel aldım acı olmuyor onda da uyuşturuyo
2mucize Anal iliskide de prezervatif kullanilabiliyor istege göre. Bu kadar sinirlenmenize gerek yok bu herkesin kendi tercihi. “Analcılar” diyerek posta giriş yapmanız da saçma zaten. Insanin nerden nasil iliskiye girdiğine de burnunuzu sokmayin bir zahmet. Kadının sorduğu soruya bilenler cevap verir bilmeyenler okuyup içinden kendi kendine söylenip geçer.
Pcoslu1anne aynen öyle bunu bazıları bilemiyor maalesef canım 👍
07_antalya adı ne canım nasıl bişey ki
Leyla1995 Bizde gunahcilar diyelim o zaman🤣 Herseyimize karışıyorlar
Pcoslu1anne aynen katılıyorum size 👏👏
Pcoslu1anne aa yettiniz be naparsanızz yapın uyardım sadece evet analcılar dedim o kadar post açılıyor ki ne anala merak yahu normal birleşme varken ben sadece gaylerde olur sanırdım bi baktımki postlar dolu
2mucize Eee bundan sanane? Nefret püskürmeye gerek yok
Pcoslu1anne ne nefret Edicem tanımadığım kişiden sadece sağlık açısından zararlı dedim bu kadar püskürtme yapmanıza gerek yok
2mucize Kardesim yapan kisi biliyordur zaten seni ilgilendiren birsey yok. Doğru yapıldığı zaman ve zorlanmadığı zaman bir problem olmuyor
Pcoslu1anne bide savunuyorsun açıklaman muhteşem 😂 delik bile yok orda nasıl zorlamayacak tövbe tuvalet yapınca açılır sonra kapanır
2mucize Sahsen ben zorlanmıyorum canım bile acımıyor. Demek ki buradaki arkadas da deneyimleyenlere soruyor. Yavaşça posttan çıkabilirsin 😘
Pcoslu1anne peki cidden merak ediyorum ne anlıyorsunuz yada eşiniz isteği için mi yapıyorsunuz