Leyla1995 Sırf yargılayacaklar için yeni Bi hesap açtım arkadaşlar aranızda anestol kremi kullanan var mı anal ilişkide, uyuşturucu özelliği varmış galiba ağrı acı hissi olmuyormuş öylemi gerçekten dediğim gibi yargılayacaklar hiç yazmasın 👍😊
Pcoslu1anne Leyla1995 Kimsenin yargılamaya hakki yok ki zaten burada oyle bir durum olmaz merak etme 🤣 Ben kullandim hatta hala kullanıyorum gerçekten çok ise yarıyor ben zevk de aliyorum hatta
2mucize Leyla1995 yine geldi analcılar canım hak yolu varken BOK yolu neden ne kadar zararlı biliyor Musun bak dini katmıyorum belki müslüman değilsinizdir diye aöa İnan sağlık açısından çok zararlı yada fakesin bi kadın bunu neden ister zevk noktası vajinadır kadında erkek misin
Kirmiziojelikadin Leyla1995 ben almanya bir sprey kullaniyordum eros markanin orda 10€ luk seye burda 200 lira vermek cok zoruma gittigi icin almadim ama burdada var o. Cok iyi jele bile gerek kalmiyor. Ilgilenirsen internetten bulup atarim sana. Kremi bilmiyordum tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim bende merak ettim 😀
Leyla1995 2mucize erkek deyilim buna emin olabilirsiniz sizin tek zevk noktanız vajinanız olabilir herkes aynı değil maalesef yorumunuz için teşekkür ederim
NaimeYilmaz Aleykumselambenesrarengizsahis NorthLight 2mucize Sizi attık hanımefendi. Üyelerimiz burada istediği konu hakkında konuşabilir. Lütfen sizler de böyle yorumları bildirin, özgürlüğünüzün kısıtlanmasına izin vermeyin. Beni de etiketleyebilirsiniz.
Kirmiziojelikadin 2mucize bizde elhamdülillah müslümanız ve biliyoruz günah oldugunu ama hicmi yalanin yanlışın olmadi günah oldugunu bile bile. Herkesin var. Ona bakarsak dil ve el kullanimida caiz degil ama hicmi kocan seni ellemiyor yada sen onu. Oyüzden bence bu mevzuya hic dinimizi karıştırmıyalım. Öbür konuya gelicek olursak evet zararlıda dikkat etmezsen ama doğru yaptığınızda o zevki tarif bile edemezsin. Yapanlar bilir benim ne demek istediğimi. Burda birkac şeyi aciklardim ama cok acık olur ama bir kadının tek sevk aldigi yer vajinası degildir bir iyi düsünün bence😉
Kelebekler Leyla1995 Ben denedim uyusuyir ama yine aciyor 😁😁😁 ve eşin geç boşalıyor onunkide uyuşuyor
Lagosiyawo Leyla1995 valla ilk defa senden duydum bi ara kolum yağdan yanmıştı anestol vermişlerdi başka amaç için kullanıldığını bilmiyodum 🤣
Leyla1995 Lagosiyawo bnde burda Bi bayandan duydum canım bşk kullanan oldum diye sordum İnternetten baktım ağrı için yanık VS, kullanılıyormuş
2mucize Kirmiziojelikadin vallahi tmm ufak tefek şeyler yapıyoruz ama bunda bi kavim helak oldu valla ne dil ne bu yapmayız yaşım 28 bana göre dini boyutu demiyorum hanfendiye sağlık açısından o kadar zararlı ben sağlık okudum ondan biliyorum
Kelebekler Leyla1995 abartılacak bı acı ucunu sokmasiyla kendimi cekmem bir oldu ve bidaha olmadi bende burda gördm merakımdan denedim ama aciyor valla
Nietzsche 2mucize post sizin görüşlerinize ters ise yorum yapmayabilirsiniz. Post sahibi yapayım mı diye sormamış ,bilgi almak için post açmış. Farklı görüşlere saygı duymalıyız.
deleted_4033 Leyla1995 anestol kremi farklı bir yerimi uyuşturmak için denedim ama hiç uyuşmadım öylece duruyor kremin devamı , eşim yanımda olsaydı denerdim ama maalesef 😅😅😅
2mucize Nietzsche sadece bu ara anal yok şöyle yok böyle kıyamet alamet-i resmen ya ben normal düşünmüyorum ya onlar malesef sexste herşey yapılabir düşüncesinde değilim fikrimi beyan ediyorum ister istemez yorum yapıyorum
Nietzsche 2mucize Ama bize günah mı diye sormamış ki ,günahsa onun günahı . Bize hiçbir şey düşmez. Herkesin yaşadığı kendine.
2mucize Nietzsche yani haklısınız ben sadece sağlık açısından da zararlı olduğunu savundum eids bile bu yollarla bulaşıyor yazık değil mi hanfendiye ben tanımazsam bile üzülürüm