Nietzsche Ecemom doğru anneler var da ne bilim ,daha çok annelik konuşulmuyor😂 senin bebe biraz fazla içiyor gibi geldi bana ,kaç saate 120
Ecemom Pcoslu1anne emzirdiğin içindir bazen bebekler emdikleri için annne sütünü tutmuyorlar biberonu
deleted13 Sedaa Sen yine emziriyormuşsun 13 aylık 150cc geçmedi ,150cc yaparım 120 içer bazen daha az.🤷🏻♀️
deleted77 Ecemom 26 ayıklar üçününde oranlar değişiyor, genelde 250-300 cc civarı akşam öğünleri. Gün içerisindede iki defa falan 250 cc tüketirler 🍼🍼🍼 🙏🏻
Aysemlsema Benim ikizlerim 10 ayliklar. 150 cc mama içiyor ikiside ama tabiki ek besinde alıyorlar gün içerisinde 2 bazen 3 defa mama içiyorlar.
Sedaa Ecemom 12 aylıkken 7.900 kiloydu malesef. 😑 zayıf diye zaten doktor mama verebilirsin demişti. Şuan kilosu ne kadar oldu hic bilmiyorum
Sedaa deleted13 benimki ek gıdayı fazla yemiyor ama canım. Sadece meme+mama 😂 kilosuda az. Hatta herkes memeden kes diyor, kesince iştahı açılır, yemek yer diyorlar. 🤷🏻♀️ bilemiyorum valla
deleted13 Sedaa Ben alıştım artık ilk başlarda çok yıprandım biberon emzik 4 ay kabul etmedi,biberonun ucunu sıkarak içiriyordum🤦🏻♀️Artık bu küçük diyene ben de çok büyük değilim diyorum😂,her çocuk özel ,bir olmuyor malesef🤷🏻♀️
Sedaa deleted13 aynen öyle canım. Benim kızıma da kaç aylik diyene sorduklarinda 1 yaşında deyince şaşırıyorlar. 8-9 aylik saniyorlarmiş 😏