Kızlar ben 25 yaşındaym 4 yıllık bir evliyim eşim çok istekli değil ve erken boşalıyor bende çok istekliydim uzun süre mast yapmayı deniyordum yapamıyordum sonunda başardım 1 aydır mast yapıyorm ama sorun şu ki artk eşimle ilişkiye girmek istemiyorum mast yapmak daha zevk veriyor eşimle birlkte olurkende orgazm olamıyorum artk mast yapmaya başladıktan sonra ne yapmam lazm bende gittikçe uzaklaşıyorum sanki eşimden
Mast hakkında
papatya02 Iliski sırasında mast yaparsaniz onun dışındaki günlerde yapmazsaniz isteksizlik yasamazsiniz
Pcoslu1anne ilişki esnasında yapmıyorum ki eşim uğraşıyor ama oda yarım yamalak çok konustum ama bir Türlü kendini düzeltemedi
papatya02 Yapabilirsin neden yapmıyorsun ki. Kendi kendine yaparsan isteksizlik yapar biraz ara ver ve iliski sirasinda yap
Pcoslu1anne saol canm denicem
Yaren56 sprey aldım işe yaramadı canm birazda eşimde bitiyor çok sonuc odaklı sanki halinden. Memnun gibi ben çok sey denedim konustumda artk yoruldum inan 1 kez orgazm oluyosam 10 kez olmuyorum insan birkez o hazzı alınca orgazm olamamak zor oluyor sanki
Ruya45 mast yaparak insan orgazm oluyor zaten ne anlamda sordun anlamadm ?
papatya02 biraz önce benim postumdada konuştuk senle . Bak kuzum bende aynı sorunları yaşadım ve yaşıyorumda bende 4 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey çok güzeldi Böyle bi sorun yoktu doğum yaptım sonra erken boşalmaya başladı İnan erken boşalıp kalkıp duşa gittiğinde ağladığım günleri bilirim seni çok iyi anlıyorum o yüzden spreyi ilk aldığımızda faydası olmadı bizde evet dediğin gibi herşey kafada bitiyor gerçektende sonradan bu programı keşfettim yazılanları okudum orgazım olmadığımı fark ettim kadınlar bi çok şey yazdılar eşlerine neler yaptıklarını ateşli gecelerini sexsi kostümlerini okudukça bizim dümdüz ilişkiye girdiğimizi fark ettim bi kaç kıyafet aldım kendime adam bana değil ben adama ilişki teklif etmeye başladım sürekli tahrik ettim kocamı ve şimdi kocam benden önce akşam olmasını bekliyor azdırdım resmen herifi gidiyor spreyini sıkıyor hemen 😂 ve erken boşalma sıkıntısı geçti ön sevişmeyle beraber 35 40 dakikaya çıktı resmen ilişkimiz önceden 5 dakika sürüyordu resmen adam boşalıp kalkıyordu bu anlattıklarımı yapmıyorsan yapmanı tavsiye ederim
Yaren56 canm yapıyorum fazlasınıda yaptım yapıyorum gecelikler bakışlar cilveler gecen hafta tatildeydik özel bir gecelik aldım giydim çıktım. Adam video izliyordu bana baktı sonra yine tele baktı. 15 20 dk sonra videosu bittikten sonradan yanima geldi yani bilmiyorum neden böyle benmde çok zoruma gidiyor ama mast keşfettikten sonra sanki ona ihtiyacm kalmamıs gibi hissediyorum
Ruya45 canm uzun süredir deniyordum ama tam yapamıyordum çok sabırsız ve hızlı davranıyordum 1 aydır falan artk sonunu getirebiliyorum rahatlıyorum yani
[silindi]
papatya02 geciktirici sprey al esine kuzucum 😊 iliski esnasindada kendine mast.yap ikiniz icinde daha zevkli olur.
[silindi] sprey denedk pek işe yapamadı bende utanıyorum ilişki esnasında ya yapamıyor şimdi dersin o işi yaparken utanmıyor 😂😂 ama gercekten yapamıyorum
[silindi]
papatya02 hangi markayi denedinz.marka cok farkediyor gercekten
[silindi] delay spray dı adı
Ruya45 canm aşırı uzun sürmüyor yani 20 30 saniye kadar bir süre tahmini