papatya02 biraz önce benim postumdada konuştuk senle . Bak kuzum bende aynı sorunları yaşadım ve yaşıyorumda bende 4 yıllık evliyim ilk zamanlar herşey çok güzeldi Böyle bi sorun yoktu doğum yaptım sonra erken boşalmaya başladı İnan erken boşalıp kalkıp duşa gittiğinde ağladığım günleri bilirim seni çok iyi anlıyorum o yüzden spreyi ilk aldığımızda faydası olmadı bizde evet dediğin gibi herşey kafada bitiyor gerçektende sonradan bu programı keşfettim yazılanları okudum orgazım olmadığımı fark ettim kadınlar bi çok şey yazdılar eşlerine neler yaptıklarını ateşli gecelerini sexsi kostümlerini okudukça bizim dümdüz ilişkiye girdiğimizi fark ettim bi kaç kıyafet aldım kendime adam bana değil ben adama ilişki teklif etmeye başladım sürekli tahrik ettim kocamı ve şimdi kocam benden önce akşam olmasını bekliyor azdırdım resmen herifi gidiyor spreyini sıkıyor hemen 😂 ve erken boşalma sıkıntısı geçti ön sevişmeyle beraber 35 40 dakikaya çıktı resmen ilişkimiz önceden 5 dakika sürüyordu resmen adam boşalıp kalkıyordu bu anlattıklarımı yapmıyorsan yapmanı tavsiye ederim