Benkim dilayin kızını gördüm rüyamda. Evime gelmiş . Sen kimsin diyorum annem birazdan gelir diyo . Annen kim diyorum bi isim söyledi unuttum ama Dilay olduğunu anlıyorum . Tarif ettim rüyamda ki çocuğu. Evet o benim kızım dedi 🥰

1000 kusur yorum oldu yakinda bu post kasmaya başlar arkadaşlar benden demesi 🙄

Paramore Nur gerçekten şaşkınım ben vallah üzerimde ne var rengine kadar goruyormusun sen görünce

Ful
      20 lik var 3 tane, 2 tane öyle var azı..
      Ne bilim cesaret edemiyorum dişçi koltuğuna oturmadan bacaklarım zangirdiyor 🙄

• Ful bunu yanıtladı.

Dilaylaa Ben bazı yaşadığım şeylerden sonra bu dünyada hiçbirşeye olmaz diyemiyorum. Tamam inanmayanın evine git ama bana da gel 🥰😂 bak birsürü işim var seni takip ediyorum valla hakediyorum

3children1mom bizde normalde öyleyiz kuzum da bu defa farklı ailesiyle ilgili bir konu ve aşırı sinirlerimi bozdu 😬

Paramore İnanıyorum canım bende zaten çocukluktan beri korkutular beni alıştım artık nisanliyken gündüz gözüyle beyaz elbiseli genç kız şeklinde hep gorunurlerdi bunlar biz korksak ta korkmasakta varlar ve gerçekler hem dilay ile sana inancım sonsuz ve bunların varlığına