Tinymom Paramore bende aslında babam malulen emekli olabilecek mi onu öğrenmek istiyorum görebilir misin bilmiyorum bi kere oldu tekrar kesildi %40 engelli raporu var başka gelirleride yok 😏
[silindi] Paramore cnm benim hakkimda ne hissediyosun soyler misin benim icin cok onemli esimle aram bozuk ve eltimin birseyler yaptigindan suphe ediyorum cikmazdayim ne yapacagim bilmiyorum bebegimde var😪
Kllcnnn00 Dilaylaa peki istediğim kişiye istesiğim şekilde rüya gördürebiliyorum onun rüyasına girerek bu da Lucid Dream ’ın içene giriyormu acaba 😇
Dilaylaa Emelim Hayır iki kez denedim . Ikinciye enerjim yetmedi zaten . Aslında gündüz deneme yapmıştım aynı mesafede başka bir yere ama o kötü enerji beni boğuyor gibi hissettim malesef
3children1mom Sessiz_Nota Burdan acarım kuzum. Kidste kaldırıyorlar. Post acarım ☺️ Hele bir geleydiler 😂
Mrs2ozge Tomris @Paramore merhaba benim hakkımda neler hissediyorsun? Heyecanla bekliyorum yazmanı ☺️🌸
Antisosyalll Paramore kız benim kocam bugun arkadaşlarıyla yemeğe gidecek ama kız yok içinde var mu yoksa