Astral seyahat
Anayimbenanaa kalp gözü açık olabilir dinimize göre
Anayimbenanaa uyku terörü olabılie mi ?
Dilaylaa bilmiyorum ki bı hoca var 3 kere ona gitti sana nazar değiyor diyip duruyor bu arada kardeşimi gerçekten herkes ama herkes sever herkes arar yolda yürüyemez yani hatta yolunu değiştirir iki saat muhabbete tutuyorlar diye eskiden çok korkardım annemde ise giderdi bazen düzeliyor bazen hep böle şeyler oluuor
prensesannesi27 bilmiyorum ki bunu anlamak için hangi doktora gitmek gerekir
Anayimbenanaa Bana kalp gözünün açık olduğu gibi geldi sanki nazardan dolayı böyle olacagini sanmıyorum, çok nazar insanı hasta eder ama bunu bilmiyorum
Anayimbenanaa nöroloji veya pisikiyatri bakıyor cnm internetde bu yazıuor
Uyku terörüne maruz kaldığınızı düşünüyorsanız uyku aralıklarınızı, hangi sıklıkla gerçekleştiğini ve ne kadar süredir devam ettiğini not etmeniz oldukça önemlidir. Uyku terörü tedavisi henüz net olarak bulunan bir hastalık olmasa da, altta yatan sebeplerin tedavi edilmesi kişinin yaşam kalitesini yükseltecektir.
Dilaylaa değil mi bencede nazar gbi değil yani bu denli kabus gorcek kadar vede hep böcekler görüyor yani sürekli yatağı sirkeliyor üstünü falan ay burdalardi falan diyor uyanınca 23 yaşında gayet aklı başında biri bu arada ailede en el bebe gül bebe büyüyen o varlık zamanında üzülüyorum kardeşim icin
prensesannesi27 hmm pskljk tedavide çok mantıklı geldi mutlaka konuşacağım canm çok teşekkür ederim
prensesannesi27
Ne gördün ki kız 🙄
YigitAlpsMom
Öyle mi 😳
Nur bana bir dönebilse neler sorucam da gelemiyorum diyor yaa🥴
3children1mom istediği zaman gelemıyor ansızın gıdıyor o onunda öyle istesede olmuyor
Happykidstenjap
Sen hiç tanınmıyorsun jap ' cım 😂😂
YigitAlpsMom kızlar wp kursak daha iyi değil mi benim ınsta felan yok
YigitAlpsMom
Kimi nereye ekliyorsun kız beni de alın gruba😂
3children1mom buradan grup kurduk ya çok geç artık alamıyorum
Dilaylaa
Anladım canım.
Meselâ evdeki huzursuzluk gibi olayların neden olduğunu bilir misin?
Paramore
😳😳😳 Nasıl yaa
YigitAlpsMom giremeyenlere haksızlık değilmi? Burada zaten bir yasak yok kidsteki gibi ..