Paramore daha konuşamadım malesef işleri yoğun geç geliyor ama kabul etmişti zaten

Dilaylaa bilmiyorum ki bı hoca var 3 kere ona gitti sana nazar değiyor diyip duruyor bu arada kardeşimi gerçekten herkes ama herkes sever herkes arar yolda yürüyemez yani hatta yolunu değiştirir iki saat muhabbete tutuyorlar diye eskiden çok korkardım annemde ise giderdi bazen düzeliyor bazen hep böle şeyler oluuor

Anayimbenanaa Bana kalp gözünün açık olduğu gibi geldi sanki nazardan dolayı böyle olacagini sanmıyorum, çok nazar insanı hasta eder ama bunu bilmiyorum

Anayimbenanaa nöroloji veya pisikiyatri bakıyor cnm internetde bu yazıuor

Uyku terörüne maruz kaldığınızı düşünüyorsanız uyku aralıklarınızı, hangi sıklıkla gerçekleştiğini ve ne kadar süredir devam ettiğini not etmeniz oldukça önemlidir. Uyku terörü tedavisi henüz net olarak bulunan bir hastalık olmasa da, altta yatan sebeplerin tedavi edilmesi kişinin yaşam kalitesini yükseltecektir.

Dilaylaa değil mi bencede nazar gbi değil yani bu denli kabus gorcek kadar vede hep böcekler görüyor yani sürekli yatağı sirkeliyor üstünü falan ay burdalardi falan diyor uyanınca 23 yaşında gayet aklı başında biri bu arada ailede en el bebe gül bebe büyüyen o varlık zamanında üzülüyorum kardeşim icin