Ben yurtdışındayim ilk defa çok uzak bir yere seyehat ettim . Buda yıllarca yaptığım pratiğin sonucudur. Astral seyahat çok tehlikelidir kamu spotu geçeyim . Esim ve evde yardımcımız vardı . Tek başıma bebekle yalnız değildim. Tüm gün iletişim halindeydik. Arkadaşın nerede olduğunu biliyordum. Kendisinin sorunları vardı . Eşime soracaktım aslında onada yazdım ama o yapmamı istedi . Belki birşey görürüm diye . Çok uzak bir noktaya gidildiğinde ruhta bedende yorgun düşer .
Kendisinin yanina evine giremedim . Çok fazla kötü enerji vardı (bilimsel adı bu) . Karartilar halindelerdi ama farklı boyutlardan varliklardi. ( Arkadaşımızin maruz kaldığı şeylerden biriydi bu ) başka bir apartmana girebiliyordum görebiliyordum ama o apartmana dahi yaklasamadim . Daha sonra kendi evime döndüm daha bedenime ulaşamadan uyanmadan kapı yumruklandi arkamdan ama kimse yoktu . Daha sonra uyandım . Bu yaptığım tehlikeli ve yorucu bir şey . Bir süre titremem geçmedi ama iyiyim . Daha sonra ikinci denemeyi yaptım ama olmadı malesef kafamı bosaltamadim normal olarak.