Pist AloneMom araştırmaya başladım sonuç alabilirim umarım korkmuyorum ama nasıl ilerlerim bilmiyorum
Pist elmaliturta66 bilmiyoruz kitle var bağırsakta kanlı ishal varmış 1 aydır . Biz daha yeni öğrendik şimdi kan arıyoruz sonuçları biyopsi sonrası belli olacak
Izmir Pist kan grubu ve şehir neresi belki buradan yardım eden çıkar moderatör ler sabitlerler kidste de post açılır. Çoook geçmiş olsun Allah şifa versin 🥺
Pist AloneMom anlıyorum ama bakmıyorum bakarsam uyuyamam eşimde olmuyor çoğu zaman bebek var 🤦🏼♀️dün gece bile uyuyamadım sürekli sıçradım
Antisosyalll Birkadin zengin değil soyle borcsuz işinde gücünde biri olsam yeter bankadaki parayi ne yapayim
Pist Izmir aile geniş bulundu ablamdan alacaklar bulunmasaydı aklimda o vardı zaten 🙏amin teşekkür ederim
3children1mom Happykidstenjap 😂😂 bende öyle yapıyorum ama, Konusu ilgimi çektiği için bir postta rahat 5 kişiye yorum yazıyorum 🤪
meraklibaykus01 Pist teşekkür ederim cevabınız için kötü biseyler hissetmemiş olmanıza ayrıca sevindim 😇
Pist cutechucky hayır hiçbir şeyin yok olsa hissiyatı geçer kuruntu , duydukların ve çevre faktörü seni bu şekilde düşünmeye itmiş bence senin kendi icindeki sıkıntı seni daraltan
cutechucky Pist çok saol çok teşekkür ederim benim hissi kuvvetli insanlar çok ilgimi çekiyor bende de var biraz basit şeylerde ama İkinci bebek düşünüyoruz sence kız mi erkek mi ☺️
Pist Meloo7 tam anlamıyla odaklanamıyorum sadece kendini, korkunu yönet kimse, hiçbir şey sana zarar veremez. Önceden bende de vardı şimdi yok olmadığını biliyorum ama arada uğraşmalar oluyor seslenme gibi unutup gidiyorum 🙏