3children1mom Happykidstenjap 😂😂 bende öyle yapıyorum ama, Konusu ilgimi çektiği için bir postta rahat 5 kişiye yorum yazıyorum 🤪
meraklibaykus01 Pist teşekkür ederim cevabınız için kötü biseyler hissetmemiş olmanıza ayrıca sevindim 😇
Pist cutechucky hayır hiçbir şeyin yok olsa hissiyatı geçer kuruntu , duydukların ve çevre faktörü seni bu şekilde düşünmeye itmiş bence senin kendi icindeki sıkıntı seni daraltan
cutechucky Pist çok saol çok teşekkür ederim benim hissi kuvvetli insanlar çok ilgimi çekiyor bende de var biraz basit şeylerde ama İkinci bebek düşünüyoruz sence kız mi erkek mi ☺️
Pist Meloo7 tam anlamıyla odaklanamıyorum sadece kendini, korkunu yönet kimse, hiçbir şey sana zarar veremez. Önceden bende de vardı şimdi yok olmadığını biliyorum ama arada uğraşmalar oluyor seslenme gibi unutup gidiyorum 🙏
Pist Pcoslu1anne yok bana kalırsa ama birinin gözü olabilir . Hayatına ,sana imrenen insanlar çok nazar diyelim
ketenprenses DeliMavi ben bekelarken bu tip şeyleri çok severdim astral seyahat denedim cin çağırdım felan 😂😂😂😂astral seyahat yaptım tam bedenim yerinden ayrılırken korkup başka şey düşündüm geri uyandım çok uzak yere gitmemek gerek geri gelemeyebilirsiniz Kay olursunuz 3 harflilerde karsilaşabilirsiniz bunun filmi bile var ama bugün denicem tekrar 🙂🙂🙂🙂ve burdan paylaşılan
Redkids ketenprenses beklemedeyim haber ver merak ettim nasil yapiyorsunuz seyahati bn teksasa gitmek istiyorum münkunmudur😂
Yasak_elma ketenprenses Deneyince nolur haberdar et.Bende böyel seylwri cook merak ediyorum ama cesaret edemiyorum çok riskli bisey
ketenprenses Redkids hayır tabiki böyle uzak bir yere ancak uçakla gidilir😂😂😂şaka bir yana ben sadece odada dolasicam baktım seyahate çıktım kendimi genişleticem….