Postu hortlatmaya geldim ne alemlerdesiniz?
Astral seyahat
Pcoslu1anne bu gün eskileri yad etme günü 😂😂
Deleted11 Acaba ispat edildi mi diye merakla bekliyorum🤣
ketenprenses post yaşam belirtisi veriyor😄
Pcoslu1anne umarım kadın buralardadır 😂😂
DeliMavi gerçekten bunu denedinmi korkmadınmı hiç
DeliMavi ben bekelarken bu tip şeyleri çok severdim astral seyahat denedim cin çağırdım felan 😂😂😂😂astral seyahat yaptım tam bedenim yerinden ayrılırken korkup başka şey düşündüm geri uyandım çok uzak yere gitmemek gerek geri gelemeyebilirsiniz Kay olursunuz 3 harflilerde karsilaşabilirsiniz bunun filmi bile var ama bugün denicem tekrar 🙂🙂🙂🙂ve burdan paylaşılan
ketenprenses beklemedeyim haber ver merak ettim nasil yapiyorsunuz seyahati bn teksasa gitmek istiyorum münkunmudur😂
Dilaylaa Siz nerden biliyorsunuz böyle olduğunu cıktınızmı astral seyahate
ketenprenses Deneyince nolur haberdar et.Bende böyel seylwri cook merak ediyorum ama cesaret edemiyorum çok riskli bisey
Yasak_elma aynne öyle 3 harflileri görme ihtimalim var cesaret iksiri içip denicem 🥰🥰🥰
ketenprenses cesaret iksiri mi😂😂😂😂😂😂😂
Redkids hayır tabiki böyle uzak bir yere ancak uçakla gidilir😂😂😂şaka bir yana ben sadece odada dolasicam baktım seyahate çıktım kendimi genişleticem….
ketenprenses odada dolasmak icin niye bu kadar caba 😂😂😂uyumadan dolasamiyormusun ajdhdhdhsnhsnd
Redkids merak🤭🤭
Redkids Evet🥳🥳🥳
ketenprenses dolaş bakalim sonra bize haber ver business clas mi ucuracaklar seni ekonomik mi haberdar et😂😂😂
ketenprenses o ne oluyor