180820201 Benim tekniğim şudur bugün çok kişiyle paylaştım sizinlede paylaşayim.sessiz loş bir ortamda yatarak gözlerini kapatmalisin kafanı bosaltmaisin odaklanmak çok önemli yani hicbirsey düşünmemek gerekiyor. Daha sonra sağ tarafında bulunan eşyaları sol tarafinda sol tarafındakileri de sağ tarafında olarak düşünmelisin sanki öyleymiş gibi inanmalisin buna . Bu zorlayıcı biraz ama en etkili tekniklerden biridir . Daha sonra vücudunuzu haraket ettirmeden kalktiginizi düşünmeniz gerekiyor . Öyle olduğunu düşünerek yapmanız gerekiyor. Düşüncenizin gücü çok önemli. bazı catirdilar duyulabilir mesela kendinizi görebilirsiniz yine korkmadan sakin davranin

Dilaylaa bu bende çok fazla oluyor 🙄 yüksekten yere çakılıyormuşum hissi. Çok fazla rüya görüyorum ve bazen rüyada olduğumu biliyorum uyanmalısın diyorum aç gözünü vs rüyadan uyandırıyorum kendimi. Ve gördüğüm rüyaları zaman zaman birebir yaşıyorum. Bunların haricinde dejavu çok yaşıyorum. Bendede olabilir mi? Yıllar önce araştırmıştım ama korkup denememiştim.

Paramore yaa çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelirsin büyü falan mı yapıldıda böyle oldun😔 hoca çağır kurtul bunlardan

SHN-HMN Musallat miydi emin misiniz öyle bı enerji almadım . Ben kontrol edemiyorum bu durumu . Kendi kendine oluyor. İstediğim herkeste göremiyorum yani .

Nefertitim Olabilir rüya kontrolü astral seyehatin bir alt versiyonu gibi birşey aslında. Bende rüyalar görür dejavu yaşarım . Enerjiye çok inanırım. Hayatta biriyle tanıştım mesela o ilk aldığım enerji yeter onu tanımak icin . Kötü bir enerji aldığımda ileride mutlaka kötü.biri olduğu ortaya çıkar hiç sasmadi bugüne kadar

Dilaylaa teşekkür ederim bilgilendirmeden dolayı.istediğimiz yere odaklansak oraya gidebilirmiyiz konuşmalara şahit olabilir miyiz ki

Lavinyaa Korkacak hiç bişey yok merak etme. Genel bı eneeji temizliği sadece 😂