Cikolatam Tabiki çok fazla var ama bunu yarın kitaplara bakarak yazsam daha iyi kitaplar kafamda çok karışıyor benim maalesef. Başka konular olmasın.

180820201 işte benim sorunum orda . Ben kontrol edemiyorum kendisi olursa oluyor

• [silindi]

Paramore kızımda gece terörü çıkmıştı ortaya adaçayı falan yaktık öyle geçmişti şükür

[silindi] Üzerlik otunun nazar için bı kanıtı yok kesin değil ama Kuran da şifa için kullanıldığı geçiyormuş. Adacayini duymamistim

• [silindi]

Paramore burada bile 300, kusur mesaj var gecenki postu en son 1200, lere kadar takip ettim sonra kayboldu

Ay bir de donememe varmis ben de oyle bir yetenek oldu gittim ama gelemedim diyelim ben ağlarım o zaman.

Paramore bende çocukluğumdan beri farklı varlıklar görür ve hissederdim hoca sayesinde kurtulmuştum uzaktan halletmişti ailem bana inanmıyordu hocayla konuşmuştu annem bu zamana kadar kızın iyi yaşamış demişti annem şok olmuştu şimdi yine içime öküz oturdu ruhum sıkıldı

Paramore Bana öyle söylendi ve büyü de olduğu dendi Ve karabasan olayını mütemadiyen yaşıyorum

Gittibimilyarlikmobilya Dönemez ise bence ölüm zamanin gelmiş demektir . Ölüm günü kader değil mi ? 🙄 Yani sorun dönmemek değil de nasıl ki yanarak boğularak yada uyurken ölünüyor. Bazilari da seyahatte iken ölüyor demek ki