Ygzmomm Paramore ben gece çok ses duydum ama böyle Çat pat ve sanki buzdolabını uzun süre açık bırakmışsın gibi bir ses 🤭
Nietzsche Emelim o zaman bilemem ,süresiz de alınmış olabilirsiniz,birkaç gün alınmış da olabilirsiniz. İsterseniz bir yeni üyelik açmayı deneyin.
prensesannesi27 susyoksainanirim ben daha önce sahıt oldugum için böyle seylere korkmadm alışkınım dıyelım 🙄
Anayimbenanaa susyoksainanirim okuyunca izleyince bisy olmuyor ama gerçekten bişey yaşayıncada günlerce 3 bck atıyorum 😂
Anayimbenanaa Paramore asıl senin nasıl geçti 😂 bnm her zamanki gbi bı geceydi şahsen kapımın onunde busuru bişey olduğunu biri bana dese uyuyamazdım sanırım 🙊
DeliMavi Tomris dün Happy Kids de okuduklarımdan sonra araştırdım nasıl yapılıyor ve diye ilk seferde başarılı oldum.çok garip bi his.seyahat esnasında yaşlı bir adamla bir çift ile ve bir oyuncak ile karşılaştım.
Mavi45 Paramore canım ben de küçükken bişeyler yaşamıştım çok korkarım böyle şeylerden ama artık korkmuyorum yine de hala ara ara izlendiğini hissediyorum kötü enerjiler alıyorum okuyorum hemen kendimi sakinleştoriyorum geciyo ve dünden beridir de eşimle kavga ediyorum durduk yere çok sinirliyim bişey hisseder misin aceba diye yazmak istedim lütfen bakar mısın
Paramore Mavi45 her insana olur böyle şeyler ama musallat değil tasallut olurlar. Yani arada gelir korkutur giderler. İletişim kurmayı becerirsen musallat olurlar
Paramore Mertcc inanmayanlar ya yalan söylüyorlar diye aklından gecenler korkutulmustur . Gerisi ses duyar.
Ygzmomm Kızlar sizi bir şey sorucam ben bir ara çok korkuyordum bir şeyler görüyordum devamlı ve bir gece rüyamda uyanmıştım konuştum onlarla gerçekten ağladım beni uyandırın diyip durdum benimle konuştular oda astral seyahate giriyor mu merak ettim