Paramore Bir zamanlar bende birçok şey yaşadım ordan vakifim konuya, kolay kolay bırakmazlar seninde bir tane olduğunu düşünmüyorum amacım seni korkutmak değil, vücudunda gezen ağrıların oluyormuydu hic ve uyuşmalar?
Astral seyahat
Ygzmomm evet canim korkma tabiki ama muhtemelen var ellerinde ve ayaklarında uyandığında kına gibi birşeyler oluyor mu?
Happykidssci yok kuzum hiç bı sıkıntım yok . Şükür. Bitane değildi zaten ben bir sürü görüyorum ama hepsinin bana musallat olduğunu hiç düşünmedim sadece hepsini görüyorum diye düşündüm
Paramore Durup dururken görebiliyor musun böyle ben daha önce hazırlık yapılıyor diye biliyorum
Happykidssci sadece bir defa olmuştu önceden
Karamellipide Sizde o zaman istem dışı astral seyahat yapıyorsunuz demek. Burdaki arkadaşımız da öyleymiş
“Astral seyahat kişinin genlerinde varsa olur, bu ruh geni ise dünyadaki insanların %1 inde vardır eğer o gen sizde varsa siz istemeden bile astral seyahat elbet 1 kere olur.”
Bu yorumu internette görmüştüm sizde demek ki @Paramore Gibisiniz
Paramore musallat canım ve göz perden açık olduğu için rahat rahat görüyorsun, en son ne zaman gördün?
Paramore gece baya bir ses duydum ama buzdolabı arada buz kırma sesi yapıyor. O sandım ben yine. Nur bir de dün Dilay ile olan konu bitince bana odaklanacaktin lütfen unutmaaa 🥺
Ygzmomm biz burdayiz seninleyiz mührü o, bilimsel olarak mantar diyorlar ama alakası yok, uyumadan önce ve sabah akşam dualarını yapmayı unutma
Tek seferde yaptım 👍ama daha önceden de farkında olmadan yapıyormuşum diye hatırlıyorum
susyoksainanirim ben daha önce sahıt oldugum için böyle seylere korkmadm alışkınım dıyelım 🙄
Pcoslu1anne Evet canım benim yatıp gözümü bile kapatmama gerek yok direk gidiyorum 🙄 nasıl oluyor bende bilmiyorum. Dilay doğuştan geldiğini düşünüyor . Çok ileri boyutta olduğumu düşünüyor. Ama bilemiyorum tabi
Happykidssci yapıyorum kuzum ama arada içime korku salınıyor sanırım onlar yanımda olduğu için korkuyorum ama ben alıştım urak nasıl oldum onuda anlatayım. Küçüktüm annemlerde akşam vakti bir yerden geliyordur ben önden gidiyordum bir arsaya ayağımı attım ve o arsa bembeyaz bir cami oldu üstündede ak sakallı bembeyaz bir yaşlı adam kafası git burdan git burdan dedi bende koşarak kaçmıştım o gün bu gün sıkıntılıyım. Kırmızı görüyordum her yeri bir süre öyle devam etmişti okutunca geçmişti
Happykidssci musallat olsa korkutulmam gerekmiyor mu ? 6 senede sadece yanımda durmaları hiç bişey yapmamalari normal mi
prensesannesi27 demek ki tek değilmişim 😆
Kahvelianne Sen kimdin kuzum . Bir sürü mesaj gelmişti konu neydi . Ya bide bebeği için yazan bı anne vardı hesabım gitti off 😟 nasi ulaşacam ona ben
Ygzmomm Rabbim yardimcin olsun canım çok zor bir durum bol.bol oku namazlarini ihmal etme, onlar pire sen pireyi korkarak deve yaparsın yapma